Siirry sisältöön
minävaan

Hei. Olen suis kohta 14 vuotias tyttö ja vabhempani erosivat kaks vuotta sitte. Ensin asuimme pikkusisaruksieni kanssa äidin luona vuoden. Sitten tuli äidin muuttaminen poriin ja siitäkös sitten tuli iskälle ja äidille riita. Käräjäkin tuli väliin. Käräjä päätti että asuisimme isän luona vaikka olin joka paikkaan soittanut ja sanonut että haluan muuttaa äidille. Kirjoitin jopa kirjeen tuomarille. Nyt siis asun isäni ja tämän tyttöystävän ja pikkusisaruksien kanssa. Otan joka viikko vähintään neljä kertaa puheeksi sen että muuttaisin äidille. Isäni on niitä ihmisiä, että jos ei mene niinkuin hän haluaa, nousee hulabaloo. Isä kumminkin joustin sen verran, että saan käydä katsomassa äitiä joka viikonloppu ja olen siitä hyvin kiitollinen <3 Mutta kumminkin, haluan muuttaa äidille. Isä ei kuuntele, asumme niin syrjässä että lähimpään kauppaan on 15 kilsaa ja tämän ikäinen tyttö tarvitsee sitä äidin läheisyyttä. Minulla on jo kuukautiskipuja joistaben puhu isälle enkä isän tyttöystävälle. Yritän selvitä siis kaikesta yksin. Isän tyttöystävään en luota. enkä tule koskaan sietämäänkään. Minä _HALUAN_ Muuttaa äidille, mutta isä ei anna. Mitä minä teen? Auttakaa...?

SJR

olen itse 15 vuotias ja suhteeni isään ei ole koskaan ollu kauhean hyvä,olen äidin tyttö ja minun vanhempani käyvät tällähekellä avioeroa,mutta asuvat erillään ja minä asun toisen isosiskoni luona,kun elämääni tuli ongelmia,mutta tiedän osaksi miltä sinusta tuntuu,kuukautis kivut eivät kiva asia,jos yksin niiden kanssa on :) kehotan yrittämään saamaan isäsi istumaan kahden kesken ja kertomaan kaikki mitä tunnet ja ajattelet,niin ehkä isäsikin muutta mieltään asian suhteen,se ei tapahdu hetkessä,mutta toivottavasti tapahtuu jossain vaiheessa ja onhan sinulla jo 14 vuatiaana sanavalta sanoa kenen luona haluiasisit asua mialuiten :) toivottavasti asiat menee parempaan suuntaan Terveisin:SJR

minävaan

Kiitos vastaksesta! Auttoi ihan hirveästi!

laguuni

Mun vanhemmat erosi kun olin ehkä 3-vuotias. Asun äitini luona, mutta jos viihdyt mieluummin isäsi luona kannattaisi yrittää puhua asiasta molempien vanhempien kanssa. Tää on tietääkseni helpoin tapa muuttaa tilannetta. Kannattaa puhua äitisi kanssa. Vaikka haluaisit asua isäsi kanssa ei se välttämättä tarkoita että rakastaisit äitiäsi vähemmän. Luulen että jos puhut äidillesi hän kyllä ymmärtää.

Vastaa aiheeseen: Vanhempien ero

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top