Siirry sisältöön
SpageLi🏳️‍🌈

äiti lähti taas kaverille ja otti parit oluet mukaan, sano ettei varmaan oo kauaan ja ei mene baariin kavereidensa kanssa.
mun on hankala nukkua silloin ku tiiän et vanhemmat/vanhempi juo.
oon melkeinpä joka kerta kuullut ku jompi kumpi tulee kotiin, ja kävelee ja riehuu.
mua alkaa aina silloin itkettämään. mulla tulee vaan se yks saatanan päivä mieleen, jolloin näin äidin kännissä, ja se tuntu mulle tosi pahalta.

onko se vaan niin että kun on lapsi, niin pitäisi jotenkin hyväksyä vanhempien juonti, vaikka se sattuu.

on se ok että juhlii ja tällästä, mutta en koe että on oikein juhlia kun toisella on tullu jo traumat johon ei osata puuttua.

onko täällä samaistujia, tai edes ihmisiä jotka osaa auttaa edes jotenki mua.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: vanhempien juominen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top