Siirry sisältöön
mitä teen

Moi!
En oikeen tiedä missä tästä voisi puhua joten laitan nyt tänne. Haluaisin siis kysyä että mitä tehdä jos vanhemmat riitelee jatkuvasti ja muutenkaan meidän perheessä ei mene kovin hyvin?
Äiti ja isä on huonoissa väleissä keskenään, ne ei oikeestaan ees puhu toisilleen ja sitten jos puhuu, se menee aina riitelyksi :( Äiti on muutenkin kokoajan huonolla päällä ja tuntuu muutenkin että äiti purkaa kaiken huonon mielen muhun ja mun siskoon. Ollaan sen mun siskon kanssa puhuttu tästä meidän perheen tilanteesta äitille ja sanottu sille että ei oo kivaa kun ne on sellasia mutta äiti vaan sanoo olevansa samaa mieltä yms mutta ei kuitenkaan tee asialle mitään. Iskälle jos tästä jotain sanoo niin se vaan suuttuu ja lähtee pois. Eli ei niitä saa millään hankkimaan apuakaan tai mitään.
Tätä on jatkunu jo useemman vuoden, ja mietin vaan miksei ne eroa jos ne ei selkeesti halua olla toistensa kanssa. Tosin ite luulen että se johtuu siitä ettei äitillä ole tällä hetkellä varaa muuttaa pois.
Oon yrittäny sivuuttaa tän asian ja koittaa elää vaan omaa elämää mutta väkisin tää meidän tilanne tulee aina mieleen. Etenkin kun näkee kavereilla kuinka ihanaa niiden elämä on ihanassa perheessä niin sitten alkaa vaan toivoa että olisipa itselläkin noin.
Mutta oon nyt vähän hukassa että mitä voisin enää tehdä? En tiedä onko kellään muulla samanlaista tilannetta, mutta jos on niin olisiko mitään vinkkejä mitä kannattaisi tehdä tälläisessä tilanteessa?
Tästä tuli nyt aika pitkä kertomus mutta toivottavasti joku jaksoi lukea ja osaisi auttaa !

Oon kokenu ton saman

En tiiä et onko tää mitenkää saman laista mut ku olin noin 7-9 nii mun vanhemmat riiteli tosi useesti siinä meni noin oari vuotta ja sit ne eros muistan et se oli ihan hirveetä kuunnella sitä ja ne molemmat oli aika kärttysiä kokoajan ja nii mut nyt siitä on päässy jo aika hyvin yli oon siis nyt 11.v

Toivon et täst oli ees jotain tukee/apuu(:

Vähän samaa

No siis mulla on vähän sellanen tilanne että isä ja äiti on eronneet aikoja sitten ja asuu erillään. Aina kun ne yrittää keskustella jotain mun ja mun siskon asioista niin ne alkaa riiteleen ja sen jälkeen valittaa niistä jutuista mulle ja mun siskolle. Välillä myös mun äiti ja isäpuoli riitelee ja se on aika raskauttavaa.

Vastaa aiheeseen: vanhempien riitely

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top