Siirry sisältöön
###

Moi.

Tämä saattaa kuulostaa älyttömän typerältä, mutta mulla olisi haaveena päästä 2v päästä pelaamaan CS:GOta(tietokonepeli) Ammatilaisena. Ongelmana on se että vanhempani haluaisi että jatkaisin muita harrastuksia, eikä tiedä tästä haaveestani. Kerroin jo että lopetan Sählyn peluun jotta pääsisin keskittymään enemmän siihen mitä oikeasi haluan. En tietenkään lopettasi liikuntaa kokonaan! Mutta pelkään etteivät vanhempani olisi ylpeitä jos tulevaisuudessa ansaitsisin pelaamalla peliä!! Täytyisi kohta varmaan kertoa jos haluan päästä oikeasti yrittämään ammatti tasolle.

En tiedä teistä, mutta tämä saattaa vaikuttaa ÄLYTTÖMÄN typerältä.

Se on vain juuri sitä mitä oikeasti haluasin. Vielä mahtavempaa olisi jos vanhempani arvostaisivat päätöstäni ja olisivat ylpeitä edes siitä että näkevät poikansa tekemässä jotain sellaista mitä on toivonut.

Miten vanhempani voisivat ymmärtää.. Olisi kiva saada apua tonne alas ⬇⬇⬇ kiitos..

gamer4life

Haaveita on aina hyvä olla. Ja ite pelaan paljon ja mietin et ois siistiä pelata ammatikseen. Jos harrastit sählyä joukkueessa yms. Niin neuvoisin näin: Kerro vanhemmillesi hieman pelaamisesta harrastuksena ja kuinka olet siinä hyvä. Kerro että haluat harjoitella sitä lisää ja että se kehittää aivoja, ja refleksejä. Pelaamisen kautta saa myös uusia tuttavuuksia. Kerro että se on urheilulaji siinä missä muukin ja ettet lopettaisi koulua jne. Sano että pelaamisella voi ansaita paljon rahaa ja että haluaisit edes yrittää. Ja tee jokin treeniohjelma jotta saisit esitettyä jotain konkreettista. Ja ei ole typerää. En osaa muuten kirjoittaa että toivottavasti ymmärrät :P ja hei! Mikä rankki ja kerro steam nimi ni voin tulla pelaa :D

Azzie

Oli kyse sitten sählyn tai CS:GO:n pelaamisesta, jos on unelmia jonkin lajin suhteen, on hyvä puhua niistä vanhempien kanssa. Pitää muistaa, etteivät aikuiset välttämättä ymmärrä verkkopelejä itseisarvona, joten tämä voi vaatia kärsivällisyyttä ja pitkiä hermoja puolin ja toisin. Kerro vanhemmillesi tarkkaan, mistä on kyse, mikä tämä peli on, ja miksi haluat menestyä juuri siinä. Osoita kunnioittavasi myös heitä ja antamalla heille aikaa sulatella tietoa, ja vastaa tarvittaessa kysymyksiin ja ota heidän huolensa tosissaan. Monesti vanhemmat ovat huolissaan, että pelien pelaaminen aiheuttaa nettiriippuvuutta, syrjäytymistä ja sosiaalisia ongelmia. Näytä heille, että elämäsi on hallinnassa. Pystyt suorittamaan koulun (sikäli mikäli olet koulussa?), liikunnan sekä sosiaaliset suhteet. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua, ja toivottavasti vanhempasi ymmärtävät. Pidän silmällä tuota peliä, kenties tulevaisuudessa näen sinun nimesi parhaiden pelaajien joukossa :)

Vastaa aiheeseen: Vanhempien ylpeys..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top