Siirry sisältöön

Vantaan konfliktin seurauksena pelkään yhtä tyyppiä.

Kalalammikko :3

Moi!
Se eiline Vantaan ampumisvälikohtaus oli hyvin ikävä… Sen jälkeen rupes enemmän pelottaa mun ex kiusaaja. [osa viestistä poistettu] Olin sen kaveri aluksi kun hän oli samassa kunnassa, sitten hän muutti ja välit kirenivät. Nyt hän on muuttamassa takaisin ja tulee ensi vuonna samaan kouluun. Tää pelottaa. Onks kellää muulla ollu tämmöstä?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Kalalammikko :3

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Vantaan konfliktin seurauksena pelkään yhtä tyyppiä.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top