Siirry sisältöön
Vilma

Minä olen 12-vuotias tyttö. Minua jäi todella paljon ahdistamaan tapahtunut kouluammunta koska olen tosi kauan kärsinyt ahdistuksesta. Ja tuntuu hirveältä ajatella että ammuttu poika luuli menevänsä normaaliin koulupäivään mutta niin ei ollutkaan ja poika oli aivan liian nuori kuollakseen ja hänellä olisi ollut paljon hyvää edessä🥺❤️‍🩹

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Vilma!

Kiitos, että kirjoitit tänne ja jaoit tuntemuksesi. Asia on tärkeä! Vastaan nyt poikkeuksellisesti tähän heti Nuortennetin ylläpitona. Muistutan sinua, että älä jää pelontunteen tai ahdistuksen kanssa yksin. Kaikenlaiset asiat, fiilikset ja tapahtumat kannattaa jakaa. Puhuminen tai kirjoittaminen helpottaa oloa. Täällä voit jakaa ajatuksiasi muiden nuorten kanssa, mutta on tärkeää kertoa myös luotettavalle aikuiselle miltä sinusta juuri nyt tuntuu. Voit olla yhteydessä meidän auttaviin palveluihin.

MLL:n Lasten ja nuorten puhelin ja nettikirje ovat juuri sitä varten kun haluat kertoa mitä mielessäsi pyörii juuri nyt. Puheluihin, kirjeisiin ja chat-keskusteluihin vastaavat vaitiolovelvolliset, vapaaehtoiset aikuiset, joilla on aikaa kuunnella.

http://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Toivotan kovasti lempeyttä päivääsi.

Tyttö joka on 012

Hei suosittelisin puhumaan ahdistuksesta tuolla chatin puolella

Ä

Niin no, ei se oikeuta sitä ammuntaa, mutta kyllä sillä tyypillä oli varmaan joku syy tehdä se.
(Mielenterveys ongelma , trauma tms)

Dreamer✨️🧿💋

No joo, toi on aika tosi totta! Ja mun mielestä ihmisten kuuluis kuolla vasta joskus 80-100 vuotiaina eikä yhtään ennen!!

Mua itteä ei jääny ahdistaa tää tilanne melkein yhtään koska en ahdistu kovin helposti. Mut oli se silti aika kauhee juttu!

Mieti ku joku sunki luokkalainen vaa ampiis muita siellä! Ei pliis ei! Älkää tehkö niin!🙏🙏🙏

Mut vaikka kiusattais, niin ei sitä toista silti kuulu ampua kuoliaaksi! No joo, yleensä taustalla on kyl jotain muutaki, esim huonot olot kotona tai jotain vastaavaa! Mutta we don’t know! Oli mitä oli, ei se varmaan siitä ampujastakaan oo kivaa jos se ettii tällasesta palvelusta apua mutta törmää keskusteluun jossa puhutaan pahaa siitä.

MUTTA SILTI VÄKIVALTA (JA AMPUMINEN) ON AINA VÄÄRÄ VAIHTOEHTO❗️❗️❗️❗️

Temppiä jos sua ahdistaa tää tapahtuma! Kaikki kääntyy vielä parempaan suuntaan! Ei välttämättä heti, mutta jossain kohtaa!

Uskokaa siihen! Koittakaa löytää jotain muuta ajateltavaa! Kuuntele vaikka jotain podcastia tai kuntoile, niin saat muuta ajateltavaa! (Toivottavasti)

TSEMPPIÄ! Ootte ihania!🥰🥰

Yousuf

Silloin kun kuulin tän olin aivan sähköidäny ja olin peloissaan mutta olen nytten vahän rauhottunut mutta minua vieläkin pelottaa ettö miksi joku 12v poika tekis tälleen.

Vastaa aiheeseen: Vantaan kouluammunta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top