Siirry sisältöön
Veeti

Oon ollu ihastui yhtee tyttöä abaut vuoden ja miten kerron sille mun tunteista. Meillä on hyvät välit nähää semi usein heitetään läppää jne ja muutenki se vaikuttaa silt että se on ihastunumuhun. Jos on jotai vinkkejä tai rohkasuja nii laittakaa ihmeessä.

:)

Ite tyttönä voin sanoo et arvostan ihan sikana jos joku uskaltaa kertoo mulle tunteistaa. Kannustan sua kertomaa sille mitä tunnet sitä kohtaan, koska ei sul oo mitää menetettävää. Tsemppiä!

tyttö

1. ÄLÄ OLE FACKBOY! Pojat yrittävät usein iskeä naisia kiusaamalla, härnäämällä tai kuittailemalla, mutta itselle TÄMÄ EI TOIMI! Se antaa vain tytöille sellaisen käsityksen, että arvostelet tai yrität olla sellainen todella teennäinen jätkä.
2. ÄLÄ KUTSU ”MUIJAKSI!” TAI MUUKSI VASTAAVAKSI!!! Tiedän, että on olemassa tyttöjä, joita tämä ei häiritse, mutta itse kilttinä tyttönä, mua alkaa ahdistaa jos mua sanotaan muijaksi. (Ihan vinkkinä vaa)
3. Näytä tunteesi niin, että oikeasti välität! Katso tätä silmiin ja hymyile, älä pure huulta tai katso tämän kroppaa silmät liehuen ylös ja alas. Se tekee vain ahdistavan ja epävarman olon tytölle. (EI KAIKILLE!)

4. OLE OMA ITSESI!!!
Tämä on tärkein seikka! Jos oikeasti olet kiltti, huomaavainen Veeti, joka ei juo olutta, käytä päihteitä tai muutakaan epämääräistä, luultavasti sinuun joku päivä ihastuu ellei jopa RAKASTU saman tapainen tyttö. Jos jätkät sanovat että tämä EI ole okei, älä muuta itseäsi, heille tulee itselleen vain vaikeaa omissa parisuhteissa kun ovat vanhempia. ’

T: Tyttö

Katri,verkk@ri

Moi
Kiitos viestistäsi.

Monet arvostavat sitä, että uskaltaa kertoa suoraan toiselle mitä tuntee.
Suosittelisin puhumaan ja kertomaan suoraan mitä tunnet ja jos kerran tapaatte usein, olisiko aihe helppo ottaa puheeksi?
Et voi kuitenkaan menettää mitään, päinvastoin saat tietää, onko hän samaa mieltä sinusta.

Niin kuin yläpuolella on mainittu:
ole oma itsesi, äläkä muuta itseäsi kenenkään takia.

Toivottavasti vinkeistä oli jotain hyötyä!

T. Katri, verkk@ri

Vastaa aiheeseen: Varmaa iha perus shittiä mutta iha sana

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top