Siirry sisältöön
pojke09

Eli kun alan juoksemaan niin vasemmassa kyljessä kylkiluitten alla tulee pistävää kipua joka loppuu kun pysätyy. En usko että tää on sitä perus kipua joka tulee juostessa koska tää alkaa melkein heti kun alan juosta. En tiiä mitä pitäs tehhä ja oon tosi huolissani ku oon lukenu että ne vois olla sepelvaltimo taudin oireita. Oon tosi huolestunu ja toivoisin että joku työntekij täältä nuortennetistä vois vastata.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

xdphones

Kannattaa näyttää lääkärille se osaa sanoa mistä kipu johtuu

M [Nimimerkki muutettu]

Moi!
Kanattaa kysyä terkkarilta❤️
Muista et aina Googleen ei voi luottaa :)

Vastaa aiheeseen: Vasemmassa kyljessä kipua juoksun aikana, Apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top