Siirry sisältöön
moi

Oon 13vuotias tyttö (täytän 14 tänä vuonna). Ihastuin keväällä yhteen poikaan, mut ei siit tullu mitää ku ei sitä tyyppi kiinnostanu yhtää. Silti se katto mua monesti silmii ennen ku yritin mitää..
Ja nyt… Oon ihastunu sen tyypin veljeen joka on vuotta vanhempi. Seki kattoo mua silmii, mut silti ku sanoin sille faces moi nii se on samanlaine ku veljensä, tympee ja sellane…

Voi kuulostaa tyhmältä, mut mun teki vaikeet sanoo faceskaa sille pojalle mitää koska mut on torjuttu nii monta kertaa, et tuntuu turhalta yrittääkkää enää mitää, aiva sama vaikka mä ihastun johonki tyyppin, ei kellää oo kuitenkaa tunteita mua kohtaa, aina sama vastaus; ”ei kiinnosta, ja sitäpaisti, oot rumä ku mikä” -tyyliin.

Mitä mä teen?? Se keskustlu ton tyypin kans loppu tosi lyhyeen, kannattaako mun viel yrittää jotaki vai jätänkö suosioistaa välii ettei tartte kuunnella taas samaa litaniaa ku aina muulloinki?

Ja jos ny musta jotaki lisää, niin oon siis urheilusta pitävä tyttö, n.175cm pitkä, harrastan pesäpalloo, lenkkeilyy, agilityä ym. Oon ujo ja itseluottamusta en juurikaa omista. Tuttujen ja turvallisten ihmisten kans oon ihan eri ihminen ku outojen ihmisten kaa..

_Sweetgirl-

Vaikee juttu..
Mut jos ny jompi kumpi pitää valita, nii ehkä sun kannattas yrittää uudestaa, mut lähestyy jotenki erilailla..

Mä en osaa sanoo mitää, mut jos viisaammat vois auttaa, siis tääl.. :D Mut ÄLÄ luovuta

tytteli

Kyllä sinusta varmasti pidetään =) Täytän myös pian 14 ja minutkin torjuttiin kerran tosi tylysti kuin vihdoin monen vuoden jälkeen uskalsin kertoo yhelle pojalle että tykkään siitä. Älä ymmärrä tätä väärin mutta pelkkä silmiin katsominen ei tarkoita että joku olisi ihastunut.

Jos joku poika ei pidä sinusta se on hänen oma häviönsä. En suosittele lähestymistapaa jossa vain yhtäkkiä töksäytetään ”tykkään susta”. Kannattaisi ensin yrittää jutella ja selvittää ihastuksen mielenkiinnonkohteet. Älä muuta itseäsi pojan takia! Tytöt jotka ovat itsevarmoja ja omia itsejänsä viehättävät poikia! :)

Vastaa aiheeseen: vastakkaa, pliis :/

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top