Siirry sisältöön

VASTATKAA 09,08,07 POJAT ET MINKÄLAISIST MUIJIST TE TYKKÄÄTTE???

<333

Oon ite 09 tyttö…nii ja siis minkä laisist muijist te tykkäätte???? vastatkaa plzz🥺🥺 kosk mä ja mun frendit ollaan mietitty sitä usein?…joo jätkät tiiän et meil on outoi ajatuksia, mut joohh

🌈rainbow🌈

Moikka! Oon siis muija (demigirl) ja lesbo, niin kai mä saan vastata. 🤷‍♀️🤷‍♀️

Mut siis mulle ulkonäöllä ei oo välii, siis luonteella eniten.
Ja toivon kans, et ei tee mitään itsari läppiä yms…
Ja siis en myöskään haluu, et tää on yli innokas ja tällee. :))

Miks

Älä huolestu… Ala pelaa niin kato sä voit saada poika pelikavereita koska pojat pelaa hirveesti päivittäin. (ite pelasin iha äsken😂)

Äijä 08

Mukava semmonen. Ei tartte olla mikään ”Se luokan kaunein” vaan ihan perus on kiva (ulkonäkö ei oo tärkee). Tykkään semmoisista iloisista ja rehellisistä tytöistä. Itserakas ja niin olevinaan joku paras on kyllä ihan ääliöiden hommaa. Eli sun luonne on tärkein.

Siinä ei muuten ole yhtään outoa jos miettii tuommosia. Kyllä me jätkätkin ollaan välillä ihan pihalla että miten pitäisi käyttäytyä jne jne jne.

Ei nimeä (koska ei keksi :D)

Pitää olla mukava, hauska, luotettava ja rehellinen.

<333

Kiitti<3

moms spaghetti

oon lesbo mut ihsm
sellanen jolla on hyvä huumorintaju, joka välittää ihmisistä ja joka on rehellinen🏳️‍🌈✨

Kassu

Sen pitää olla luotettava, mukava, ei kiusaa muita ja pitää punk/rock musiikista!!!

Matalaäänine15vpoika

Noni eli.
Poikiq on erilaisiq mutta qikq monelle kelpqa monenlaiset tytöt. Mulla oma tyttis ja näin. Mutta siis, omasta puolesta luovat ja nätit tytöt(eli mun tyttis) ja sellaset, joilla ei oo poikakavereita paljoa ja ei niin huomion keskipisteenä kaikille. Mun tyttis on erityinen tapaus ja saa pään iha pyörälle.

juu

Oon semmoset tasan kaks viikkoa myöhässä mut laitetaan nyt kuiteski.

Eli siis oma ideaali ois hyväntuulinen perus tyttö. Asenne ja luonnehan on siis tärkeimmät tekijät, agreed. Mulla on joskus tapana valittaa elämän pikkuasioista tai mennä joskus tosi syvällisiin aiheisiin (enemmän onlines), et sen kestokyky voi olla myös tärkee :D

<333

Näist oli apuu kiittiii❤️❤️😘😘😘🥰

Imhinen

Nää on kyllä lievästi huvittavia nää ”millasista tytöistä/pojista xy – ikäiset tykkää”. Ole oma itsesi. Piste. Vain siten voit löytää jonkun, joka rakastaa sinua juuri sellaisena kuin sinä olet. Vain sillä on jotain väliä kun puhutaan seurustelusta. Kovin nuori olet vielä muutenkin, mutta se kannattaa sisäistää jo varhain.

SomeoneFromSomewhere

Sella sissta mukavist ja saa olla muotoja kehossa

14v (koht 15v) tyttö 😍😈🥓💖💜💙Bi

Aika myöhään ja en oo poika mut…
Tykkään sellasista tytöistä jotka on joko luonteeltaan vähän erikoisia, älyttömän kauniita ilman meikkiä ja/tai taiteellisia/tanssivia. Erityisesti bi/lesbo tytöistä( siis sellaset joista se näkyy päällepäin). Ja vähän villeistä tytöistä mutta myös tosi rauhallisista.

Vastaa aiheeseen: VASTATKAA 09,08,07 POJAT ET MINKÄLAISIST MUIJIST TE TYKKÄÄTTE???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top