Siirry sisältöön
My life is so damn boring

Moikka kaikki! Mulla on tylsää ni kysyn vaa jotai, saatte vastaa jos haluutte.

1. Onks tääl muita maskuliinisii ”tyttöi”, jotka haluis kovasti olla poikii?
2. Onks teil ideoita, et miten voisin puhuu mun sukupuoli- ja seksuaalisuusongelmista muille ja keille puhuisin?
3. Onko normaalii unelmoida poikkiksesta koko ajan jo yli kolmen vuoden ajan?
4. Miten saada poikkis, ku oot tämmönen outo ja tyhmä tyyppi?
5. Oonko mä vaa sit transpoika joka on homo, jos haluisin olla poika ja oonki osittain ja oon niiku hetero, mut jos oisin se transpoika ni oisin homo, ni oonko toi vai en?
6. Mitä pitäis tehä, ku kaiket päivät vaa nukun, ajattelen jotai turhaa ja tuhlaan aikani tääl?
7. Oonko vaan liian tyhmä ihminen ja muita mun kaltaisii ei oo?

Ps. Oon äärimmäisen tylsistynyt ja kyllästynyt ihminen ja haluisin vaan saada apua mun ongelmiin ja jutteluseuraa…

VarkkuTheSateenkaarinuori

Moi! Näen, että sulla on tosi vaikeita aikoja menossa
vastaukset sun kysymyksiin:
1. Tavallaan olen sellainen, mutta olen genderfluid. Tarkoitan sitä, että olen alkuperäisesti tyttö, ja minun sukupuoli identiteetti vaihtelee ajoittain. En kuitenkaan tykkää olla ”feminiininen” ja olenkin enemmän poikamainen. En itse edelleen ole varma olenko genderfluid vai en, kuitenkin ymmärän sun tuntees.
2. Ensin sun pitää miettiä se, että keneen kavereistasi luotat. Jos sinulla on joku kaveri, keneen luotat niin hänelle on parasta kertoa siitä. Myös vanhemmat, koulupsykologi ja koulusihteeri ovat hyviä vaihtoehtoja. Ja miten tehdä puhuminen: ota rauhallisesti ja älä kiirehdi, se vaikeuttaa niiden sanojen sanomista.
3. Kyllä on! Kuules, mä oon ihastunut niin moneen poikaan, ja sitten samallarakastuin tyttöön! Luulin olevani lesbo, mutta sitten ymmärsin olevani biseksuaali. Eli tietysti se on ok ja erittäin yleistä.
4. Ensiksi älä hauku itseäsi. Se alentaa itsetuntoasi. Toieksi: ensin mieti sitä, että sinun pitäisi tutustua uusiin poikiin jos haluat poikkiksen. Jos kuitenkin sulla on jo joku kaveri kuka on poika, en tiedä onks sulla ihastus häneen vai ei, mutta yritä kertoa siitä hiljalleen.
5. En ymmärtänyt kokonaan mutta vastaan sen mukaan mitä ymmärsin: jos olet trans poika, ja tykkäät poikista, olet homo. Jos et ole se, niin olet hetero. Jos sinun sukupuoli vaihtelee ajan myötä, se ei aina vaihda sun seksuaalisuutta. Olisi kiva tutustua sinuun, niin voisin selittää paremmin tästä.
6. Pitää ensin miettiä sitä, että onhan se ok miettiä ”turhia” asioita jos ne vain ei vaikuta huonosti mielenterveyteesi. Et vietä täällä turhaan aikaa, kun saathan minun vastaukset!
7. Et ole tyhmä, ja kuuleppas, LGBTQ on tosi iso ja laaja vähemmistö, ja täällä on paljon sellaisia kuin sinä! Olen avoin tutstumisiin, ja jos haluat jutella mulle enemmän [Osa tekstistä poistettu]

rainbow

1. Onks tääl muita maskuliinisii ”tyttöi”, jotka haluis kovasti olla poikii?

-Oon ite nonbinary

2. Onks teil ideoita, et miten voisin puhuu mun sukupuoli- ja seksuaalisuusongelmista muille ja keille puhuisin?

-Voit puhuu vaikka kavereille jos se tuntuu hyvälyä tai vaikka jollekkin kuraattorille yms

3. Onko normaalii unelmoida poikkiksesta koko ajan jo yli kolmen vuoden ajan?

-Ei kai siinä mihään pahaa oo

4. Miten saada poikkis, ku oot tämmönen outo ja tyhmä tyyppi?

-Mä en oikeesti tiiä😭Hahaha +Oon lesbo

5. Oonko mä vaa sit transpoika joka on homo, jos haluisin olla poika ja oonki osittain ja oon niiku hetero, mut jos oisin se transpoika ni oisin homo, ni oonko toi vai en?

– Jos oot poika joka tykkää pojista = homo
(ja kaikille transfoobikoille, transpoika on oikea poika, transtyttö on oikea tyttö)
Ja muistakaa et se että on trans ei oo vaan päätös etyä ”nyt oon trans” vaan se on oikeestaan syntymästä lähtien

6. Mitä pitäis tehä, ku kaiket päivät vaa nukun, ajattelen jotai turhaa ja tuhlaan aikani tääl?

– En tiiä, kannattaa tehä vähän aina jotain, päätät vaikka että tänään meen ulos. Pikku hiljaa🩷

7. Oonko vaan liian tyhmä ihminen ja muita mun kaltaisii ei oo?

– Et oo😭🫶

Elämä on

UIUI kysymyksii jeeeee
1. Oon määrittelemätön sukupuoli nii en tiiä miten vastaan hehe
2. Monissa nuortentaloissa, tyttöjentaloilla ja poikientaloilla on asiaan erikoistuneita ihmisiä. Myös mulla ainaki, kavereille avautuminen auttaa paljon.
3. On. Kaikki ei tee sitä mutta se on ihan normaalia. Unelmointi on osa elämää.
4. Yleensä rakkautta ei tarvii kummemmin etsiä, se kyllä löytää sut. Älä ajattele poikaystävän hankkimista elämäsi tärkeinpänä asiana. Jos sinulla on o ihastus, voisit koittaa syventää suhdettasi häneen? Esimerkiksi juttelemalla ja ilmaisemalla, että hänen asiansa kiinostavat sinua.
5. Tää on vähä hankalaa, enkä oo varma miten se ”kirjallisesti” menee,mut sä oot just se mikä sun mielest kuulostaa oikeelta :)
6. Oisko joku uus harrastus vaikka? Tai tyylii ulkoiluu?
7. ET OO! Oot just hyvä semmosena ku oot <3

VarkkuTheSateenkaarinuori

Mä toivoin että mun vastaus olisi tullut perille, mutta ei näköjään vielä tullut. Joten varmuuden vuoksi kirjoitan toisen kerran (jos tää on toinen vastaus tähän niin sori! Mulle näkyy että mun vastausta ei näy)

1. Tavallaan joo tavallaan ei, olen genderfluid ja sukupuoleni vaihtelee koko ajan. Kuitenkin olen enemmän maskuliinisempi. En koskaan tykännyt meikistä, mekoista tai muista ”naisillista” jutuista.
2. Kannattaa puhua siitä luotettavalle ihmiselle, esim parhaalle kaverille tai koulun opettajille. Hyvä vaihtoehto on myös koulun psykologi, he voivat auttaa tässä asiassa paljon. Ja muuten jos sinun asuinpaikan lähellä on nuorisotila, niin siellä voi puhua niille ohjaajille. Ja on myös hyvä puhua tästä vanhemmille. Ja miten sä tästä puhuisit: ole oma itsesi äläkä piilota sun totista itseäsi. Ole rehellinen ja yritä rentoutua.
3. Tietty on! Kaikilla meillä teini-ikäisillä on joskus joku ihastus tai halu seurustella. Se on yleistä eikä siinä ole mitään outoa.
4. Ensin älä hauku itseäsi. Toiseksi annan pari vinkkiä: tutustu poikiin ketkä kiinnostaa sua, ja yritä ymmärtää sen aikana että sopiiko hän sinulle. Älä yritä tulla suhteisiin äkillisesti, ota aikaa miettimään sitä, että minkälaisista pojista tykkäät. Luo luottamusta ja uskoa ihmisien välillä ja sitten kaverosuhteet ovat valmiita nousemaan ylemmälle tasolle.
5. Jos olet trans poika ja tykkäät pojista, olet homo. Jos et ole, niin olet hetero. Mutta kuitenkin ota rauhassa ja mieti sitä, että mikä sukupuoli on sinulle läheisempi, ja mikä oikeasti tuntuu hyvältä itselleensä.
6. Hei, kaikki sun ajattelu täällä ei ole turhaa! Ainakin mä vastasin sulle, ja myös toivon että me voitais tutustuu jos haluat :) oon ihan 14v joten jotenkin varmaan sun ikäinen.
7. Etkä ole tyhmä! Kuuleppas, LGBTQ vähemmistö on silti aika laaja vaikka se onkin vähemmistö. Et ole ainoa tuollainen ihminen. Minulla on ystävä kuka on Trans poika, ja hänelläkin oli paljon vaikeita elämänvaiheita liittyen hänen sukupuoleen.

Hei muuten tässä mun sähköposti jos haluat tutustua ja jutella, ja pliis ylläpitäjät älkää poistako tätä viestiä!
[osa tekstistä poistettu – emme julkaise yhteystietoja]

Jokuu💜✨

1. Varmasti on muitakin! :)
2. No en oo varma, mut voit puhuu vaik perheelles, kavereilles, koulukuraattorille tai jollekki muille. Ja en osaa neuvoo, et miten, mut tsemppii! <3
3. On! Se on ihan normaalii, älä huoli! :)
4. Et oo outo tai tyhmä!! Oot yhtä arvokas kuin muutkin! Ja en tiiä miten voisit saada poikkiksen, mut tsemppii siihenki! <3
5. Tiedät sen itse paremmin kuin kukaan muu, joten en osaa sanoa, mutta mieti asiaa rauhassa ja sitä miltä sinusta tuntuu. Tsemppiä! (:
6. Ei sinun tarvitse välttämättä tehdä tuolle asialle mitään, jos et halua. Mutta jos haluat, niin voisit vaikka alkaa harrastaa jotain tai miettiä muuta sinulle sopivaa ja mielenkiintoista tekemistä. (:
7. Olen 100% varma, että muitakin kaltaisiasi on ja et todellakaan ole tyhmä ihminen!! Älä edes mieti tuollaista! Ei tietenkään täysin samanlaista ihmistä kuin sinä ole olemassa, mutta vähän samantyyppisiä varmasti on! <3
Toivottavasti näistä oli edes hiukan apua ja paljon tsemppiä sinulle! Olet ihana ja ainutlaatuinen ihminen ja tärkeä sellaisena kuin olet!! <3 <3

My life is so damn boring

Kiitos ihan sikana teille kaikille!! :)

My life is so damn boring

Joo, haluisin mielelläni tutustuu suhun VarkkuTheSateenkaarinuori! :)

My life is so damn boring

Moikka taas! VarkkuTheSateenkaarinuori, tohon sun ekaan vastaukseen, siis mä tunnen just noin tällä hetkellä! Oon itekki siis ehkä genderfluid, mut en oo yhtään varma. Ois tosi kiva tutustuu vaik edes vähän täällä, kun ollaan ainaki hiukan samanlaisii ja vaikutat tosi kivalta! :)

Vastaa aiheeseen: Vastatkaa pliis ja lukekaa tää!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top