Siirry sisältöön
14 v tyttö

Oon 14 ja pärjään koulussa tekemättä mitään paremmin kun muut keskiarvo on nyt 9,5. En käyttäydy kuin hikari tai vastaava mutta saan silti osakseni välillä ilkeää letkauttelua. Olen ihan suhteellisen kaunis vaaleanruskeat hiukset aidoilla vaaleammilla raidoilla, ylettyvät lähes puoliselkään, vihreänsiniset silmät tuuheilla silmäripsillä ja sirot kasvot. Hoikkakin olen. Olen loputtoman kohtelias ja ystävällinen kaikille, mutta mikään ei tunnu riittävän. Mitä teen väärin mikä minussa on vikana?!! Kaverit hieman vähissä ja nyt se varsinainen kysymys pojille. Voiko pojat pitää tytöstä joka menestyy koulussa? Yritän pitää itsetunnosta ja -luottamuksesta kiinni, mutta se alkaa olla jo hieman vaikeaa.

Kata, verkk@ri

Vaikutat oikein ihanalta ihmiseltä! <3

Minä olin yläasteella ihan kuin sinä :) ulkonäössäni ei ollut mitään erityisen ”normaalista” poikkeavaa mutta olin vaan super kiltti ja hyvä koulussa. Olin ehkä liian kiltti kaikille enkä osannut pitää puoliani.

Se on meidän kilttien tyttöjen ongelma, kun emme osaa vetää rajoja niin muut niitä rajoja sitten kokeilevat. Sano sun koulukavereille suoraan mitä ajattelet ja että susta tuntuu tosi pahalta!

Tsemppiä! ja ihan varmasti joku poika ihastuu sinuun vielä.
– Kata

Tyttö 13

Joo, tiedän, tänne alkaa tulemaan paljon sellaisia: ”Hyväksy itsesi” ja ”Tottakai sä riität jos riität itsellesi”. En aio nyt laittaa kyseistä.

Itsevarmoista ihmisistä pidetään. Pystyt vaikuttamaan itsevarmemmalta kuin oikeasti olet. Se vain vaatii vähän treenausta. Kävele selkä suorassa, nosta katse maasta, moikkaa, hymyile…
Jos joku sanoo sinulle jotain, voit puolustaa itseäsi. Se lausahdus, mitä minä yleensä käytän, kun joku sanoo jotain on ”Vaikuttaako se jotenkin sun elämään?”. Tätä ei voi laskea kiusaamiseksi. Jos joku syyttää sinua siitä, voit vain sanoa, Tiedätkös että sinä aloitit.

Keksi pari valmista vastausta niin kissa ei vie kieltä tosipaikassa. Itsevarma ihminen on myös sanavalmis.

Sovinistipassiivi

Poikana voisin kertoa, että itteäni kiinnostaa enemmän ihmiset, jotka panostaa kouluun, kuin ne vitosen oppilaat. Mun mielestä se on tosi arvostettavaa ja hienoo, eli ihan pelkkää plussaa. Sun ei varmaan auta kun oottaa, että joku sun henkinen poika tulee vastaan. Voisitko harkita jotain uutta harrastusta tai käydä jossain nuorisotalolla tmv., jossa vois saada ystäviä?

Yas

Näin 6 kA oppilaana voin kertoa, että mä olisin tyytyväinen tuohon 9,5 keskiarvoon, mutta se mitä numeroita koulussa saa, sen ei pitäisi vaikuttaa siihen kiinnostuuko poika vai ei. Itselläni on poikaystävä joka on hyvä koulussa toisin kuin minä. Luonne ratkaisee aina! Ei numerot.

poika

Arvostan enemmän sellasii ihmisiin ketkä on hyvii koulus. Haluisin tutustuu  [osa tekstistä poistettu]

Maalaispoeka

Tottakai voivat pitää, ittee vaan ärsyttäis jos se tyttö vaan puhuu menestyksistään koko ajan. Ja oon miettinyt samaan mut vaan et voiko tytöt pitää pojista joilla on kasin keskiarvo?

Enkeksinimimerkkiä

Kyllä pojat voi tykätä tytöistä, jotka menestyy koulussa. Mun äiti oli hyvä koulussa ja sillä oli joka vuodelle oma poikaystävä….no ei nyt sentään, mutta tajuat ehkä… Äidin opiskelu-into ei vaan oo periytynyt mulle… Matikka oli 7. No mutta joo…En sanoisi ketään hikeksi vaikka olisikin kova opiskelemaan. Toivottavasti saat jatkossa hyviä numeroita ja ehkä myös sen oikean…;)

:)

Kyllä pojat tykkää hyvin koulussa menestyvistä tytöistä tai no ainakii ite oon just ihastunu suht hyvin koulus menestyvää

15v tyttö

Voin samaistua muuten paitsi koulun käyntiin. Mut on mullakin aineita mis oon muita parempi ja olen ylpeä itsestäni sillä kaikki ei ole ihan helpoa lukihäiriöiselle.

En ole mikään kedon kaunein kukkanen, mutta en pidä itseäni mitenkään rumana.
Olen ystävällinen ja itsevarma.

Mutta silti kaikki katsovat minua vinoon, pitävät luuserina ja haukkuvat. Etenkin mun luokan pojat.

Olen myös kova ääninen ja huumorintajuni on aika lapsen tasolla.
Muutama tosi hyvä ystävä löytyy.

Oon itsekkin usein miettinyt mikä vika mus on?

Mut sä vaikutat kaikin puolin niin mukalta ihmiseltä et muut ne on niit tyhmii ja kemmasia kun eivät huomaa sitä.
Toivottavasti saat ystäviä ja kaikki huomasivat millanen sä oikeesti olet❤

Hello

Sä vaikutat tosi mukavalta ja kiltiltä. mä ite oon hyvä koulus ja omast mielest ruma ja lihava. ite saan aina välillä vähän jotai pientä nokittelua mut koitan vaan olla ottamatta itteeni. kannattaa puhuu joillekin aikuisille niin mäkin teen!

Vastaa aiheeseen: Vastatkaa tytöt ja pojat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top