Siirry sisältöön

Veljeni sai tyttöystävän… Mitä tulisi tehdä?

Koiramo

Moi,
Sain äskettäin huomata ja kuulla siitä, että veljeni (joka on 17, kuten minäkin) on päässyt parisuhteeseen erään tytön kanssa.

Olen todellakin ylpeä hänestä, mutta tunnen oloni hieman mustasukkaiseksi ja hämmentyneeksi, kun en enää saa yhtä paljon huomiota veljelläni. Asia jopa surettaa minua.

En sinänsä haluaisi häiritä hänen suhdettaan, mutta samalla haluan haluamasi huomion takaisin, kysyn siis, mitä minun tulisi tehdä? Olen puhunut asiasta hieman veljeni kanssa ja hän ei aio hylkivä tai jättää minua oman onneni nojaan, mutta tunnen, että voisin tehdä enemmän asialle.

Lisa, verkk@ri

Hei! Ihanaa, kun laitoit viestiä. Pystyn niin paljon samaistumaan tohon tilanteeseen. Minulla on veli ja olemme kaksosia. Minulla on myös ollut mustasukkainen olo, kun hän on ollut parisuhteessa. Oletteko te myös kaksosia?

Mua myös surettaa, jos en saa yhtä paljon huomiota veljeltäni kun ennen. Minusta sinun kannattaisi puhua veljesi kanssa vielä kunnolla asiaa läpi, ja kerrot myös, kuinka ylpeä oot hänestä.

Jossain kohtaa elämää tulee se aika jolloin ette veljen kanssa enää näe tosianne yhtä useasti kuin ennen. Tämä ei tarkoita, että hän välittäisi susta vähemmän tai että hän ei haluaisi viettää aikaa sun kaa. Silloin olisi hyvä teidän sopia yhdessä joku hetki, jolloin tekisitte jotain kivaa yhdessä, tai päiviä jolloin puhuisitte puhelimessa. Voit myös viettää aikaa jonkun ystävän kaa, silloin kun sulla on yksinäinen olo.

Toivottavasti tästä oli apua. Jos tarviit keskustella enemmän siitä, miten elämänmuutokset vaikuttavat sun ja veljen suhteeseen niin tänne voi laittaa viestiä.

Kujis

Hei!

Harmin paikka, itsellä hieman samanlaisia kokemuksia, että veli saa tyttöystävän ja tuntuu viettävän liikaa aikaa hänen kanssaan.
Se tuntui ensin oudolta, kun veli istui huoneessa ja jutteli videopuheluita tyttöystävän kanssa, mutta voin sanoa, että sekin vaihe menee ohi. Ensin ollaan niin kiinnostuneita tyttökaverista, ettei huomaa muita, mutta aikanaan veljesi varmasti huomioi taas sinua.
Asiasta kannattaa puhua ihan suoraan veljesi kanssa, että haluaisit viettää aikaa hänen kanssa. Tietysti sinusta ja hänen tyttöystävästään voi myös tulla hyviä kavereita aikanaan.

Vastaa aiheeseen: Veljeni sai tyttöystävän… Mitä tulisi tehdä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top