Siirry sisältöön
Tyttö 15v

Millaisista tytöistä pojat yleensä pitävät? Niin ulkinäköön liittyen kuin luonteeseenkin. Tietenkin jokaisella on erilaiset mieltymykset, mutta on varmasti jotain, mista suurin osa on samaa mieltä.

Nimetön

Sporttisista ja aika laihoista rauhallisista muttei liikaa ja jotai

sipuli

Tää yleistäminen ei todellakaan pidä paikkaansa. Niin, ja jos teit keskustelun, koska et tiedä miten saisit poikien hyväksyntää, ole oma itsesi, älä muuta itseäsi. Jokainen kelpaa omana itsenään. Jokaisella ON omat mieltymykset, ei ole mitään yhteistä, mistä pojat automaattisesti pitäisivät.

noniin

Omasta mielestäni (joka varmaan on wayyyy different kuin muilla) tytöllä ainoa asia mikä merkkaa (anteeksi jo etukäteen) on mahan koko ja naama. luonteesta sen verran että ”ihqu söps teiniix” tyyliset on tosi ärsyttäviä, joku yleistieto pitää olla hallussa.

Njaa a

Luonne,massateinit/pissikset on persseest,ite omast mielest tissien kool ei oo mitää välii (kuitenki mietit myös sitä,oon aika varma) (pienet tissit on söpöi :3)
Mitä ulko näköön tulee,ni ehkä söpö hymy tai ei sil nii välii oo :3

kalle

Itsellä ei ole mitään ulkonäöllisiä kriteerejä. Tyttö saa olla minkä näköinen onkaan.
Luonteella on väliä. Ei mikään hermoja raastava lissu/pissis joka takertuu liikaa kiinni joka välissä. Sanoisinko että mukava, ujo ja iloinen tyttö, on se mun ideal tyttöystävä.

Nimetön

Mietin vaan mikä (anteeks jo etukäteen) sika ihastuu jonkun naamaan ja mahan kokoon muttei muusta taida olla väliä? Mieti kun tulevaisuudessa hääpuheessasi vaikka selität mihin ihastuit…Good luck!!,tytöt välittää varmasti muustakin ja toivon että kasvat vähän,ei tykätä kakaroista….(:
Jos ihminen rakastuu niin molempien täytyy hyväksyä toinen sellaisena kuin on niin älä pelkää että pitää mutttaa itseään sellaiseksi että kelpaa jollekin vain erilaisena kuin oikeasti on.Ollaan rauhassa omia itsejämme ja ihastukset ja myöhemmin rakkaus tulee sitten kun on hyvä aika…ei kellään pitäisi olla mitään syytä kysyä miten sovin sinulle ellei se ole vastaus että juuri sellaisena kuin olet

lol

Se vaihtelee ihan tosi paljon et teiän ei kannattais tulla tänne yleistämää!!! Lol ei toho oo oikeeta vastausta ees

Vastaa aiheeseen: Viehättävä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top