Sad girl

Älkää kiusatko! [osa tekstistä poistettu] ei kannata kiusata ikinä! Kiusaaminen on tosi tyhmää. Älä tee muille pahaamieltä. Olen hyvin vihainen kaikille kiusaajille. Siitä voi jäädä iso arpi….. minua on kiusattu vähäsen. ÄLÄ KIUSAA!!

Kata, verkk@ri <3

Tärkeä aihe! Kiitos, että kirjoitit <3

Olen täysin samaa mieltä! Omaa pahaa oloa ei kannata purkaa toisiin vaan käsitellä ne asiat ammattilaisen kanssa! <3

vuokkko

onko Suomi vaarassa joutua sotaan?

☆MESTARITAISTELIJA☆

I play Pokémon Go everydayy!!! I play

PuShEeN

Joo siis toi on niiiiin tärkeetä <3

Prinsuu💚

Heippa💕✨
Tuo on tärkeä asia ja ihanaa kun kirjoitit siitä<3
Kiusaamista ei ikinä saisi hyväksyä. Se on kaikin puolin väärin.

Kuvittele että olet vaikkapa ala-aste ikäinen ja kiusaat jota Kuta. Olet lopettanut kiusaamisen monia vuosia sitten ja jo tavallaan unohtanut sen. KIUSATTU ei kuitenkaan unohda. Vaikka pyytäisin anteeksi ja kiusattu antaisi anteeksi, kiusattu ei koskaan unohda tätä.

HYVÄ ESIMERKKI ⬆️ äskeisestä ⬆️ on seuraava:
Jos sinulla olisi paperi ja rypistäisit sen, paperi olisi täysin rypyssä. Avaisit sen ja yrittäisit korjata. Onnistut omasta mielestäsi hyvin mutta kun paperiin katsoo, se on täynnä ryppyjä ja merkkejä siitä että se on rypistetty. Ne rypyt eivät katoa vaikka kuinka yrittäisit korjata asian.
JOTEN ÄLÄ KIUSAA KETÄÄN! KIUSAAMISESTA JÄÄ IKUISET JÄLJET. VAIKKA KUINKA YRITTÄISIT KORJATA ASIAA JA PYYDELLÄ ANTEEKSI, KIUSATTU MUISTAA ASIAN VIELÄ MONEN, MONEN VUODEN KULUTTUA!

Ja noihin kahteen uusimpaan kommenttiin ( vuokkko ja MESTARITAISTELIJA ) sopiiko nuo kommentit oikein tähän keskusteluun?
Ne eivät ole mitenkään sopimattomia mutta ne eivät oikein kuulu kiusaamista käsittelevään keskusteluun?

Ihanaa jatkoa kaikille💕✨

P.S. kerran vielä ÄLÄ KIUSAA!

frog-girl🐸

Toi on totta!
Muakin on kiusattu ja onhan se jättänyt arven muhun

Mutta oon ite ollu kans kiusaaja ja tajuun että kiusaaminen on todella väärin mutta kukaan ei oikein ajattele miltä niistä kiusaajista/kiusaajasta tuntuu

Luultavasti kiusaaja kiusaa purkaakseen omaa pahaa oloaan muihin ja se ei ole oikein tiedän mutta on myös erilaisia tapauksia

Kukaan ei voi tietää mitä kenenkin elämässä on meneillään juuri sillä hetkellä

muhun on jäänyt suurempi arpi kiusaamisesta kuin kiusatuksi joutumisesta

Kiusaaminen on väärin ja sitä ei todellakaan saa tehdä mutta kannattaa ottaa huomioon kaikki näkökulmat ennen kuin alkaa syyttämään muita

Muistakaa
Jos sulla on paha olo niin mene puhumaan jollekin luotettavalle aikuiselle joka osaisi mahdollisesti auttaa

Tsemppiä kaikille❤️❤️

Clarice👜💙

Mä en oikeen tajuu sitä ”kiusatulle voi jäädä elinikäiset jäljet”-lausetta, kun eikö kiusattua pitäisi enemmänkin lohduttaa sanomalla ”kyllä voit vielä toipua tästä”. Mielummin niin, kuin sanoa, että ”no nyt oot kiusattu, et enää koskaan oo iloinen, sulla on pysyvät jäljet, voi voi”. Ja muuten, KAIKILLA on mahdollisuus olla joskus iloinen. Joten voitteko selittää, että mitä se ”kiusatulle voi jäädä elinikäiset jäljet” tarkoittaa?

Vastaa aiheeseen: Viesti kiusaajille!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.