Siirry sisältöön
Oon muuten entinen tukioppilas

Tätä ei tarvii julkasta, laitan vaan viestiä ylläpidolle, että mites onnistuu yhteyden saaminen palstalla tapaamiin tyyppeihin? Ku täällä ei saa esim. omia snäppitilejä julkasta nii oisko jotain vinkkiä et miten näille vois saada yksityistä viestiä laitettua? Voisko tähän keksiä jonku ratkasun, laittaa vaikka nuortennetin keskustelupalstalle ohjeet: mitä tehdä jos haluaa tutustua lähemmin, ei vain palstalla?

Ois muuten kiva jos MLL:n työntekijät vois miettiä ig:n lisäks snäppiin siirtymistä. Niien snäppitilit vois lukee täällä nettisivuilla ja sit vois mennä juttelee snäpissä. Ja ne vois myös luoda jotain yhteisiä snäppiryhmiä, joissa vois keskustella vaikka kuulumisia. Tosin näissä on kyllä se ongelma, että niihin voi laittaa mitä vaan viestiä ku ei voi tarkastaa etukäteen. Mut miettikää tätä juttua jos sen vaikka jotenki sais toimii. Vaikkapa vaan yks työntekijäkin snäpissä vois olla tosi hyvä juttu.

Nuortennetin ylläpito

Hei,
kiitos viestistäsi! Hyviä pohdintoja! Nuortennetin keskustelupalsta on täysin anonyymi ja täällä kirjoitellaan vain nimimerkillä. Eli yksityisiä viestejä keskustelupalstalla ei voi laittaa eikä näin ollen myöskään jakaa omia some-tilejä. Jutteleminen muiden nuorten kanssa tapahtuu vain palstan sisällä.
Vinkkaus Nuortennetin ryhmächatista, joka on tehnyt paluun! :) Chatteja pidetään tämän kevään aikana aina tarpeen mukaan. Ryhmächateista ilmoitetaan aina ryhmächat-sivulla http://www.nuortennetti.fi/ryhmachat sekä Nuortennetin some-kanavissa.

Lämpimin terveisin,
Nuortennetin ylläpito

Mmh

Tiesin, että vaikka tällaisen viestin laittaa, ei saa ylläpidolta kunnon vastausta. Tuossakaan vastauksesaa ei otettu kantaa ollenkaan siihen snäppi asiaan. Eikä tullut kummemmin vastausta siihenkään, voiko asialle tehdä jotain jos haluaa lähemmin tutustua. Aina täällä jankataan siitä että ei omia some hommia näy eikä mitään muutakaan ’yksityiseen elämään’ liittyvää.
Miksi ei? Jos joku haluaa kaverin täältä, eikä voi edes snäppiä tai muuta laittaa nii mitä h*lvettiä?
Tässä on parannettavaa. Ja paljon.

12vee

Mietin samaa. Mutta onhan se hyvä siten, että jotkut häiriköt ei ala viestitellä jos tänne laittaa oman snäpin tai sähköpostin. Mutta olis se kiva ihan yksityisiä viestejä laittaa jonkun kesken. En tiedä. 🤔☺️

🌈rainbow🌈

Mielestiäni olisi hyvä, jos oman snäpin voisi laittaa. Saa sitten päättää kenet siellä hyväksyy kaveriksi.
Haluisin ite tutustuu täällä, mutta en haluu kaikkee täällä kertoo, kun muut voi lukee ne niin snäppi olis ihan kiva! :)

Cat lover

Mä olen sitä mieltä että voisi laittaa vaikka yksityisviesti jos haluaa tutustua johonkin ja siellä vois antaa oman snäpin. On se ärsyttävää, että ei saa antaa snäppiä, kun täältä vois löytyä paljon kivoja ihmisiä johon ois kiva tutustua lähemmin (kun itsellänikään niitä kavereita ei ihan kauheasti ole)

Mushroom <3

Mun mielestä vois olla vaikka joku ajastin,että omat tiedot esim. snäppi vois olla täällä vaikka viikon jälkeen ne poistuisivat.

Vastaa aiheeseen: Viestiä moderaattorille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top