Siirry sisältöön
Iha HIRVEE muija!!

Oon 14-19 vuotias likka, ja vihaan ääntäni. Ääni on tosi matala, ja se saa mut kuulostamaan ihan mieheltä, tai ei oikealta mieheltä, vaan ihan joltain sketsihahmolta! Ja ei oo pelkästään mun päässä, pikkusisko matkii mun ääntä ärsyttääkseen mua. Siis mua ei voida ottaa tosissaan tän äänen takia. Mun itsetunto menee tän takia:( Mutta mä näytän tosi kauniilta, nukkemaiselta, mutta kun puhun, on joku hirvee mörkö. Miten saisin ääneni kuulostamaan hyvältä!? Onko vinkkejä?

12v muija

No siis siihen ei voi vaikuttaa hirveesti mut en itekkään tykkää mun äänestä kuulostan joltai 3v ja 100v sekotukselta… oon siis 12v mut jos oot alle 18v nii se kai saattaa vielä vähän muuttua. (:

Hanska

Mulla on ihan sama ongelma kuulostan ihan hirveelt, sille ei oikein voi mitään mut voi vaikka itekseen harjotella puhuun vähä eri tavalla tyylii vähän korkeemmalta. Ja itellä kans sairaan matala lauluääni niin oon harjotellu laulaan paljon korkeemmalta, auttaa vähän puhumiseenki

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! En itekkää tykkää omasta äänestä koska ku laulan tai puhun enkkuu ni se kuulostaa joka hirveeltä tai sitte mumisemiselta. Ja kuulostan pikkulapselta vaikka ite kuulen itteni vanhempana…. XD Sori ku/jos ei auttanu.
Ciaó!

Hahaha

Joo siis sama. Mä oon 16vee tyttö ja kuulostan ihan sellaselta yheksänvuotiaalta pikkupojalta. Oikeesti. Mun kaverit kiusaa siitä aina mua ja mut on leimattu jonneks mun äänen takii. Mä en voi enää ottaa itteeni tosissaan ja aina rupee hävettämään ku muistan miltä oikeasti kuulostan. Koska itelle kuulostan ihan eriltä.

Meles

Mä inhosin ennen omaa ääntäni. mun ääni on tosi matala ja monet sanoo sitä erikoiseksi. Sain itseni tottumaan ääneeni ihan vaan puhumalla luokkaa nauhurille ja kuuntelemalla sen sitten jälkeenpäin. Ehkä vähän outo tapa mutta toimii kuitenkin.

Ei kovin hirvee muija

Moi kaikki, täs aloittaja. En mä enää inhoa mun ääntä, koska aloitin lauluharrastuksen, joka on kerran viikossa. Se avas mun ääntä, ja nykyään kuulostan tosi hyvältä, kauniilta tytöltä. Mutta osaan kuulostaa myös pojalta, osaan monta ääntä. Mustahan vois tulla ääninäyttelijä! Mutta kiitos.

Ei kovin hirvee muija

Miks mun viestiä ei julkaistu!? :O

Miumau

Halusin vaan sanoa, että oon aina ollut kateellinen tytöille, joilla on matala ääni :D tai jotenkin oon aatellut, että se on niin cool. Ja oon ollut epävarma, kun oma ääni saattaa välillä olla vähän korkeampi. Mutta pikkuhiljaa oon tottunut omaan ääneen enemmän ja toivon, että muutkin pystyy elämään oman äänensä kannsa <3. Kiva kuulla ketjun aloittaja, että tykkäät nykyän enemmän omasta äänestäsi :) ja en usko, että olet hirvee muija

Vastaa aiheeseen: Vihaan ääntäni!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top