Siirry sisältöön
Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Siis joo. Oon mielestäni paska, ilkeä ja huono kaikessa. Mikään ei onnistu. [osa viestistä poistettu] Oon heikko, kun en pysy kasassa, vaikka elämä ei vois paljoa parempaa olla. Mul on kavereita, hyvät vanhemmat, eikä kukaan suoranaisesti kiusaa. Silti, mä oon ihan hukassa ja ”masentunut”. Ihmiset maailmalla kärsii, mutta mä romahtelen täällä siitä, että pari tyyppiä joskus sano ikävästi. Mä itken, koska jotkut ihmiset on ollu paskoja mulle ja mun ystäville niinku pari kuukautta sitten. Säälittävää. Mutta, eihän kukaan mun ”kärsimystä” nää. Julkisesti mä oon pirteä, iloinen ja aina valmiina uusiin haasteisiin. Heh. Hei yllätys, mä en ole kaikkivoipa ylisuorittaja, joka ei koskaan pala loppuun. Niin äiti, täydellinen tyttäresi ei olekaan niin upea. Hän ei jaksa aina urheilla, ei päntätä kokeisiin. Hän ei yksinkertaisesti jaksa olla superihminen.

Mä oon niitä tyyppejä, joista ihmiset puhuu näin: ”Sillä on niin täydellinen elämä, ei se varmaan koskaan oo kohdannut mitään masentavaa.” Noh, mä en vain satu olemaan sellainen, joka huutaa keskellä käytävää, että ”Mun elämässä on sairaasti kaikkee kamalaa, saa tulla säälimään!”

No niin, pohditaanpas, miksi musta tuntuu tältä😅…
1. Mun tutun päälle syljetään.
2. Sakä-lakiuudistus hylätään.
3. Meiän luokkalaiset dissaa homoja sekä tummaihoisia
4. Musta tehdään oletuksia identiteettini vuoksi.
5. Pick me -girlit haukkuu mun asua.
6. Mun kaveri haukkuu mun asua.
7. Mun identiteetti kyseenalaistetaan.
8. Mun exä ei jätä mua rauhaan.
9. Mä olen paska ihminen.
10. Mun vanhemmat odottaa multa liikoja.

Jos luit koko jutun, tässä sulle sydämiä lahjaksi ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🩵🩷🤍🩷🩵🖤🤎💜💙💚💛🧡❤️ ja ISO HALI🤗 Oot ihana❤️

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

.

Juu, mul aika sama juttu. Tsemppii sulle!!

🎁🎖🏆🏅🥇

Hei!
Älä nyt ota tuota vakavasti. Sä vastasit mulle niin ihanasti kun kirjoitin yhden jutun jossa on otsikkona kaikki kiusaa ja muista sinä olet ihana ja tärkeä tuollaisena niin kuin olet. Tosiaan toi sun juttu kun vastasit hienosti siihen viestiin tapahtu tän sun viestin jälkeen mut silti. Sä oot niin ihana. En usko et luet tän mutta lähetä silti. Ja toivoisin että luet tän että sulle tulee hyvä mieli 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Kiitooos ihmiset, ootte ihanii!

Vastaa aiheeseen: Vihaan itseäni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top