Siirry sisältöön
17-vuotias

Hei!
Olen miettinyt, että minkä takia minulle tulee välillä suuri vihan tunne sisälleni, minkä takia minun tekisi mieli lyödä toista tai rikkoa tavaroita.
Tämä tunne tulee yleensä itestään tai vain toisen kanssa jutellessa, jos toinen kysyy minulta jotain niin voin välillä vastata huutamalla/kovemmalla äänellä toiselle vaikka toisen kysymys olisi aivan normaali eikä sen ihmeellisempi. En ole tietenkään koskaan rupenut lyömään ketään, koska en ole sellainen. Olen yleensä rauhallinen, ystävällinen ja yleensä hiljainen muihin verrattuna.
Toivottovasti tähän vastattaisiin, koska olen miettinyt tätä jonkin aikaan eikä tuo vihan tunne tunnu mukavaltakaan.

Energiaaon

Oon 14v tyttö ja mulla on ihan samaa ollu nyt ehkä kaks vuotta. En tiiä mistä johtuu. Mul on myös sitä et saatan vihaa jotain ihmistä niin paljon et tekis mieli vetää turpaan tai jotain, vaikka en ees niitä tuntis. Mä oon kyllä muutenkin tosi energinen ja luulen, että mulla on adhd, mutta apu ois kyllä tarpeen, kavereiden kaa on aika vaikeeta tän takia.

Joku

Moi! Mulla on sma juttu. Joku asia rupee vaa suututtaa tosi paljon ja jos oon koulussa niin meen vessaan piiloon sen jälkeen kun oon huutanut suorat sanat toiselle, etten sais niin paljoo vaikeuksiin. Sit ku oon vähä rauhottunu nii meen takas luokkaa…. Yleensä haluisin vaan lyödä sitä toista henkilöä… Ja on vähä huono ku osaan oikeesti lyödä ja potkii kovaa ja vähä judooki. Joskus oon kyllä ärsyttävän henkilön kanssa joutunut vähän tappelemaan kevyesti ptokimalla mutku oli mun kaveri kuitenki niin en tehny kovaa… Bff joutuu yleensä rauhotteleen. Ois kiva tietää miten purkauksilta välttyis…

Vastaa aiheeseen: Vihanpurkaukset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top