Siirry sisältöön
Lukutoukka🌌

Moi!

Haluaisin siis ihan vaan mielenkiinnosta kysyä, että saatteko viikko- tai kuukausirahaa? Tai rahaa koenumeroista? Itse en saa, mikä vähän harmittaa, kun luokkalaiset aina kehuskelevat, esim. ”Paljonks sä saat kokeista rahaa?”, vaikka tietävät, etten saa. Muutenkin ärsyttää, että pitää itse ostaa paljon juttuja, vaikka olen yrittänyt säästää. Saa vastata, ei ole pakko😉

Perho

Minä en saa. Tosin vanhempani ovat miettineet sitä, mutten ole koskaan saanut. Se on välillä ärsyttävää, koska haluaisin ostaa itse vaatteitani yms. Ja minä olen köyhä onneton ihan kohta 13-vuotias tyttö, jos kiinnostaa.

Tiedättekös, aina kun nään täällä vanhan keskustelun, johon ei ole vastattu ollenkaan, minulla tulee paha mieli. Joten nyt vastasin tähän! Minun mielestäni kaikkiin keskusteluihin pitäisi vastata ainakin yksi, koska se tuntuu muuten vähän.. no… Ikävältä. Kokemusta on!

15v

En saa. Enkä halua saada.

Rahaa tulee töitä tekemällä, ei tyhjää toimittamalla. Kotityöt taas kuuluvat jokaisen taloudessa asuvan velvollisuuksiin ja koulu on oppilasta itseään varten, joten niistäkään ei pidä saada rahaa.

Jos teen naapurille polttopuita tai käyn töissä maatilalla, niin saan toki pitää tienaamani rahat.

Vanhempani ostavat tai tekevät itse tarvitsemani vaatteet. Rahaa saan pyytämällä tarvittaessa järkeviin hankintoihin, mutten oikeastaan ikinä niin tee.

13v tyttö🙃

En saa😕 mutta synttöreillä saan yleensä rahaa lahjaksi samoin jouluna. Oon tosiaan 13v tyttö kuten varmaan nimestä näkee🙃

13 ((((:

Saan kokeist:

10 = 5€
10- = 5€
91/2 = 2€

Epäluova henkilö

Hei!
Minä itse saan 30€ kuussa, mutta teen sen eteen paljon kotitöitä.
En itse ikinä ole tajunnut sitä että kokeista pitäisi saada rahaa, kun se koulunkäynti on sen oppilaan vastuulla ja vanhempi auttaa siinä.

Shadow :D

En saa viikkorahaa tai kuukausirahaa (enkä oo ikinä saanutkaan). Saatan saada jostain vähän isommista kotitöistä rahaa, esim. puiden kantaminen puuvajaan (se oli muuten tuskallinen homma :D) tai nurmikon leikkaus.
En saa myöskään koenumeroista rahaa enkä ihan ymmärrä sitä ideaa että saa rahaa jos pärjää kokeissa. Iso osa mun rahoista tulee isovanhemmilta lahjoina tai esim. kesäsin saan ns jäätelörahaa (joku parikymppiä ilman mitään sen kummempaa syytä kun että ”saat sit lomalla ostettua jotakin”)

Just Me✨

Saan kokeista rahaa
10 tai 10- on 10€
Muuten en saa ku synttäri lahjaksi mummilta yleensä rahaa.

Oon tienannut tuolla nii 40€ Btw

Vastaa aiheeseen: Viikko- tai kuukausiraha?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top