Siirry sisältöön
Karva

Moi! Eli mä oon 14 v tyttö ja mul on sellaset pienet ohuet viikset. Mä en tiedä huomaako muut sitä mut mua itteeni ne karvat tossa huulen yläpuolella häiritsee. Ja siis kysymyksiä ois;
1. Onko outoanoloa tms. jos tytölle kasvaa viikset?(kerro mielipitees rehellisesti!)

2. Pitäiskö mun leikata niitä?

3. Jos sulla on sama ongelma nii miten sä sit leikkaat ne? Ja kuinka usein yms. sellaset tärkeet?

HotChocolate

Moikka!

Veikkaan että kaikilla kasvaa ns. ”viikset”, ne on vaan ihokarvoja naamassa ja tiety(i)ssä iässä ne alkaa vähän voimistumaan.
En suna tai kenään muunakaan alkaisi niitä leikkailemaan, yleensä kun mitä tahansa karvoja (esim. hiuksia) leikkaa, seuraavalla kasvukerralla ne alkaa vähän voimistumaan ja muuttumaan vielä paksummiksi.

Joten sulla ei siis ole viiksiä todellakaan, ihan normaalit ”karvokarvat” eikä niitä tartte leikata, ei kukaan oikeasti tuu tuijottamaan sun nenänalustasi ja ihmettelemään olisko sulla muka viikset.
Joten jätä ne huomiotta ja jatka elämää :)

Vasaan vielä lyhyesti kysymyksiisi;

1. Ne on ihokarvoja joten ne ei ole oikeasti edes viikset, siksi koska ihokarvat on normaaleja se on ihan normaalia, ei noloa tai outoa.

2. En suosittele, ne saattaa vaan paksuuntua ja tulla näkyvämmäksi.

3. Jätän ne huomiotta koska vielä kerran, se on normaalia. Kun katsot peiliin niin keskity hyviin puoliin itsessäsi ja toli muissakin, ja muista ettei kukaan tule sua suurennuslasin kanssa tutkimaan, pikkuvirheistä tai isommistakaan ei kannata välittää :)

Siunausta ja tsemppiä sulle!

varo!

1. Minusta se riippuu tilanteesta ei se oo outoo jos neon vaaleet tai vähä näkyvät koska ite huomaa aina omat karvansa esim. Jaloista ja käsistä ja kaikilla kasvaa ainaki pieniä karvoja ylähuulen yläpuolella. Älä vaa tuo sitä puheenaiheeks ni kenenkä ei pitäis huomata mitää.
2. Älä leikkaa! Jos kerran leikkaat ne jollai, ni sit ne vaa kasvaa nopeesti uudestaan ja uudestaan tummempina ja joudut luultavasti leikkaa niit joka päivä! Mun kaverille kävi näin ku se leikkas ne kerran pois.

diaranna

Joo mullaki kasvaa niit vähän, mut en yleensä tee niille mitään. Joskus oon vähän nyppiny niitä pois sil samalla välineella (nimee en muista, heh!) jolla siis nypitään kulmakarvoja. : D

HotChocolate

^ tarkoitat varmaan pinsettejä? :)
Jos on ihan pakko saada ne ihokarvat pois niin suosittelen myös että nypit ne, silloin ne ei ala kasvaa niin paksuiksi ja näkyviksi kun höylätessä, mutta ei niitä oikeasti tarvitse huomioida! :)

Jemineressa

Joo oon huomannu itekkin tollasta ”karvan kasvua” ja muakin ne häiritsee. Ei kannata leikata niitä. Ite en oo tehny niille vielä mitään koska vaikka kyllähän ne häiritsee niin ne on ihan normaaleja ihokarvoja :)

14.v tyttö

Moi, mä leikkasin n. 10 vuotiaana en vieläkään tiedä miksi mun ”viikset” ja sen jälkeen ne ovat vain paksuuntuneet. Oon leikkonut niitä parisen kertaa mut no pahennan vaan tilannetta. Tänäänkin eräs poika huomautti mua mun ”viiksistä” ja asia nousi uudelöeen mieleeni. En voi värjätä niitä koska olen uskonnollisesta perheestä, enkä tiedä mitä tekisin. Olisi kiva jos joku antaisi neuvoja tähän ongelmaan.

Vastaa aiheeseen: ”viikset” tytöillä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top