Siirry sisältöön
Epäluova henkilö

No siis en tiiä ees pitäiskö tää kirjottaa tänne vai mihin muuhun alueseen, mutta koska en pysty tekemään sitä kirjehommelia tai edes chattaamaan. Niin aion nyt pistää tän tänne.
No siis mun perhe on ollu aina vähän ”outo” [osa viestistä poistettu]
Haluun myös kysyy tiedättekö te kuka näitä kirjottaa, koska jos tiedätte niin oikeesti en tuu kestää.
Ja vielä lisä kysymys minne voisin mennä oikeesti juttelemaan ilman että se kritisoi mua ja ilman et mun vanhemmat sais tietää!

Nuortennetin työntekijä

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Vastaan vielä kysymykseesi siitä, tiedämmekö kuka viestejä kirjoittaa: emme tiedä. Todella rohkeaa, että uskalsit kirjoittaa meille.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

tuleva muusikko

en nyt tiiä tota koko tekstiä, koska osa tekstistä on poistettu, mutta jos sua ahdistaa tai jotai muuta sun perheeseen tai muuhun asiaan liittyen voit mennä puhumaan koulukuraattorille tai-psygologille. ja koska on kesäloma sun kannattaa selvittää kummalla niistä ois nyt kesällä aikaa. mutta sillä ei oo mitään väliä kummalle meet niin ne ei kerro sun vanhemmille eikä mitään merkintää tuu. jollei ne totea että on jotain vaaraa niin sillon niitten on pakko kertoa. toivottavasti saat apua ja mahtavaa kesälomaa sulle!😄

Vastaa aiheeseen: Viime kesän p*skin päivä (:

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top