Siirry sisältöön
[ loading ]

Oon siis kohta 12v ja meen 6-luokalle kesäloman jälkeen , joten mietein vaa et oisko jollaki mitään vinkkejä? Tää keskustelu on tarkoitettu oikeestaan suurimmaks osaks tytöille jotka on/on ollu kuutosella. Ois kiva jos vastasit! 😃

Tyttö010💋

Moi, meen seiskalle joten kerron jtn.

No ei koulu vielä silloin vaikene ”lähes yhtään”- – – > mutta kokeita tulee enemmän.
Vitos luokkaan verrattuna kutonen on lähes helpompi.
Kutos luokalla myös kerrataan 1-5lk oppimat asiat.
Ala-aste on kyllä kivaa aikaa🫶🏼🫶🏼

Rääpäle

Ite meen syksyllä seiskalle ja mun vinkit on vaan että kuudes luokka kannattaa ottaa vakavasti. Sanoisin että viides luokka on vaikeampi kuin kuudes. Suurin osa kuudennen luokan jutuista on vaan viitos luokan kertaamista.

Suonjar❤️💚💛💙

Ei kai se eroo paljoo vitosesta. Seiska on sit vähä eri juttu.

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

[Moii loading!]
Kutonen on ihan mukava luokka ja helppo vaikka mun todistuksen keskiarvo oli joku kasi ja. Ruotsissa on isot koe alueet ja ne kannattaa harjoitella hyvin.
Itse harjoittelin kokeisiin sillä tavalla että ostin vihkon ja kirjoitin kaikki tärkeät.
Hyvää kesää kaikille 🌺🌷🌸💮🏵️🌻🌼

Vibes🔥😬

No siis ylipäätään 6-luokka on samanlainen kuin esim 5-luokka. Ainoa asia joka muuttuu, on ainakin ollut mun kohdalla ruotsinkieli. Mutta ei sekään ole ollut niin vaikeaa kunhan kuuntelee opettajaa tarkasti.

Te menette myös tn Yrityskylään. Se on paikka, missä harjoitellaan työelämään liittyviä asioita ja on oikeasti varmaan parhain juttu ikinä!

Jos sulla on mitään kysyttävää, niin vastaan mielelläni :)

gurlu

Oon samassa tilanteessa

Moii!!

Moi! Kutosluokka ei musta tuntunu erityisen vaikeelta. Alussa kerrattiin vanhoja juttuja kaikissa oppiaineissa ja opiskeltiin hieman nopeemmin. (sillee ett kaikki on opiskeltu 2vk ennen kevätjuhlaa) Mut kutosluokkalla oli tosi kivaa joten ei tarvi jännittää! Ei se eroa muista luokista mitenkää eri tavalla! Meilläkin alko ruotsi 2krt viikos ja se on tosi helppo aine. Meette yrityskylään josta saat tietää lisää sit kevääl! Ja ainii meil ainaki oli tanssit messukeskuksessa koska ei päästy nelosel tai vitosel Koronan takii! Mutta onnea sulle ja kaikille muille tuleville ala-aste, ylä-astelaisille ja kaikille muille!❤️🤍

T: 12v Tyttö

123

Älä usko, kun opet väittää, et kaikki on niin vaikeeta ja sun pitää tehä enemmän kaikkee yms sit yläkoulus. Älä välitä, kun opet valittaa joka asiasta ja hokee koko ajan, et ootte nyt koulun vanhimpia ni ette saa hölmöillä. Tee rohkeesti kaikkee (mut älä ihan tyhmii juttui tee), tää on sun vika vuotes ala-asteella! Vietä aikaa kavereides kaa ja nauti vikasta vuodesta! Ja jos sulla on ihastus, ni suosittelen kertoo sille tuntees ja olla senki kaa paljon, oikeesti, tee näin! Ite en tehny ja kaduttaa sikana nyt. :( Mut joo, tos pari vinkkii perustuen omaan viimevuoden kokemukseen, toivottavasti auttaa edes vähän!

Ps. Meillä muuttu aivan kaikki. Opet valitti sata kertaa enemmän, jotkut alko käyttää vapee ja ei enää jaksettu meidän vanhoja opeja ja siks välil vähän ”hölmöiltiin”, mut ei liikaa. Ja opet anto meille hirveet paineet seiskalle et kiitti vaa. Mut oli siin kivoiki juttui esim. luokkaretket, yrityskylä jnejne. Ja moni muukin asia muuttu, mut en kaikkee nyt jaksa kertoo.

Vastaa aiheeseen: Vinkkejä 6-luokalle?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top