Siirry sisältöön
Joku

Nii kertokaas? Ku siis ei ehkä silleen ”koukkuun”, että ois koko ajan tarve saaha jotain tyydytystä, mutta sellainen et tekee sitä kummiski aika useasti ja jos se jää vähäks aikaa pois nii tuntuu et jotakin puuttuis?
Ja et jos itsetyydyttää, ja myöhemmässä iässä on oma sexlife sitten, nii voiko olla et ne jotka on tyydyttäny nii saa vähemmän tyydytystä oikeesta seksistä ku siitä itsetyydytyksestä ku ne on vetäny käteen jo niin kauan?

eikumitähäh. joo vastailkaa.

tilli

Mun mielestä siihe voi ns ”jäädä koukkuun”. Ainaki omalla kohalla on vähä sillai, on vaa pakko saada tyydytettyä tai tulee semmone paha olo. Tuoho toiseen kysymykseen en osaa oikei vastata. Mutta luulisin että se tuntuu ajan kans kivemmalta ja on nautinnollisempaa ku se on joku muu joka tuo sulle nautinnon etkä sä itse .

Siihen jää koukkuun

Jos kerran tyydytät, niin aina tyydytät, siitä tulee ihana olo ja haluat joka päivä sitä lisää

partyboy

Onhan seny parempi jos oot aikasemmin jo ”tutustunu” ittees paremmin. siinä sexlifessa siitä on vaan hyötyä :D

emmäny tie

ei siitäny varsinaisesti koukkuun voi jäädä ja jos sä ny tol tarkotat et haluisit runkata mut et tiiä et jos jäät koukkuu ja runkkaat liikaa ja tapahtuu jtn ite runkkaan yleensä 1-3 kertaa päivässä aamuin ja öin ja joskus päivällä ja teen sitä vaan ku se tuntuu nii mahtavalta (varsinki se ku saa orgasmin) ja mä ainaki voisin iha heti vähentää runkkaust jos haluisin
ja ei mun kivekset tunnu / näytä mitenkää tyhjiltä tai mitää ja runkkaus pari kertaa päiväs o iha normaalii lue vaikka keskusteluja

T: 12 v poika ja mällit lentää :D

jani96

mulla on melkeen sama(mut en voi olla yli 2vk:ta vetämättä

chika

Nii siis itellä on silleen et millo tekkee mieli…. Niinku voi olla et on viikon ilman tai sit joka päivä, mut yli 2 viikkoo ilma runkkausta on aika harvinaista. =)

emt

oon tyttö ;// ja sormimimiimimi ni eett onko se vaarallista ? tai jotain onko se ihan normaali 13 wee tytöltä ? vastatkaa pliis mä en haluu tehä sitä se on ihan kauheeta ;// ;((

tyysyttäjä

ite tarvitsen tyydytyksen ainakin kerran päivässä. 3 vuotta olen nyt runkannu. pisin aika kun en ole runkannu on ehkä 1 viikko tai alle.

Nimetön

Olen poika ja itse aloitin jossan 11 vuotiaana
Sormetus ei ole vaarallista, et sä siihen kuole.
On hyvä tutustua omaan kehoon jo etukäteen.

poikaa

Mä taas tavallaan oon jääny ”koukkuun” ku alotin 11-12v nii sain ensimmäisen orgasmin nii innosuin siitä tunteesta ja nyt vedän käteen joka päivä. Eli tavallaan voi jäädä mut voi pitää myös taukoja jos onnistuu. :)

hyväolo :)

Itse ”fappasin” viimme yönä 3 kertaa ja nyt jo tekee mieli lisää olen tyydyttänyt itseäni jotain 3 vuotta ja mielestäni se on ihanaa kun saa orgasmin :) Ei mitenkään hävettävää. Minun ystävävistäkin suuri osa tyydyttää itseään.

kelly clarkson

Voi jäädä. Kun kokeilin joskus 11v ja saim sen orgasmin niin se tuntui niin hyvältä että tein sitä yhä useammin. Nyt en kestä viikkoakaan ilman ja joskus tyydytystä tekee mieli kesken oppitunninkin

kyllä voi

voi jäädä, 12v kokeilin ekaa kertaa ja tein varmaa sitä päiväs sillo 6 kertaa ja nyt oon sellasen vuoden vetäny kättee

lolxd

voiko siitä jäädä kiinni esim terkkarille terveystarkastuksissa?

Vastaa aiheeseen: Voiko itsetyydytyksestä jäädä koukkuun?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top