Siirry sisältöön
Luuseri

Haluasin kuulla kokemuksia siitä, voiko koulukiusattu ja tyttöjenkin inhoama luuseripoika enää ikinä saada mainettaan takaisin tai päästä seurustelemaan? Minua on kiusattu paljon koulussa, enkä tiedä miksi se aina alkaa, vaikka kouluakin olen joutinut vaihtamaan. Aikuisten mielestä minussa ei ole mitään vikaa, mutta nyt olen lukenut netissä paljon siitä, että erilaiset ja ei maskuliiniset pojat ei voi enää nykyään saada tyttöystävää, jo koulukiusaamisen takia heistä lopulta tulee vain hyljittyä roskaa. Olen myös huomannut saman ongelman muillakin samantyyppisillä pojilla koulussa. Eli onko se nyt sitten aika luovuttaa ja syrjäytyä suosiolla pois eikä hakea enää jatkokoulutukseen piinattavaksi, vai olenko vain niin masentunut, etten enää usko ihmiseen? Onko kukaan luuseri oikeasti koskaan päässyt seurustelemaan, vai onko hyljeksintä jatkunut entisellään?

Kata, verkk@ri

Älä ikinä luovuta!! Sä ehdit vielä seurustella monta kertaa ja sun elämässä tulee olemaan paljon hyviä juttuja vaikka nyt tuntuisi siltä että mistään ei tule mitään. Paljon voimia ja tsemppiä! Me ollaan täällä nuortennetissä aina kuuntelemassa jos siltä tuntuu että haluat kirjoittaa tai puhua jostain. -Kata, verkkari

Luuseri

No ei se kyllä siltä tunnu, että mahdollisuuksia olisi, kun yläasteesta on kulunut jo vuosia. Eipä ole kavereillakaan onnistunut, joten usko tulevaisuuteen on kadoksissa. Eikä sitä pituutta tai komeutta saa mistään lisää, niin on vähän vaikea uskoa tulevaisuuteen, kun on syntynyt tällaiseksi luuseriksi, josta ei puhuta muuta kuin pahaa, eikä parantuakaan voi… Se on epäreilua, kun kaikki kiusaajatkin ovat seurustelleet :(. En oikein jaksa enää harrastaakaan mitään.

Pilkku

Voi himputti… kuulostat erityisen mukavalta. Itselläkin noita ongelmia on ihan riittämiin, mutta eihän ”luuseri” pojissa ole mitään vikaa. Itse tykkään monenlaisista ihmisistä, mutta kyllä sinä kuulostat erityisen söpöltä. Saattaa kuulostaa tätä lukiessa vähän hupsultakin kun tälleen sanon, mutta en nyt valehtele. Vaikka tytöt ei välttämättä selvästi näytä sitä kiinnostusta, niin kyllä jotkut tykkääkin. Osa meistä vaan tuntee painostusta siihen että täytyy tykätä miehistä jotka bodaa työkseen yms yms, mikä on ihan täyttä turhuutta. Itsekin ajattelisin että ”ei niin maskuliiniset” pojat ja miehet ovat vieläkin parempia verrattuina muihin (vaikka eihän siinä paljoa eroa ole). Itse vain juuri yläkoulun vikalla (04) niin ikä voi tulla hieman eteen. Toivottavasti kaikki sujuu!

Vastaa aiheeseen: Voiko luuseri saada koskaan tyttöystävää?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top