Ihminen

Haluaisin tietää voiko tyttö tehdä alloiteen musta se tuntuis oudolta mutta jos tyttö ei ikinä tekis alotetta siltä voi jäädä elämättä hyviä kohtia

Kertokaa teijän mielipide asiasta. ☺️

C.C.

Omien kokemuksien perusteella voi sanoa, että pojat tuskin ymmärtävät hienovaraisia vihjeitä – parempi on jos kertoo tunteistaan suoraan. Jenkeissä on ehkä erilaiset periaatteet, mutta Suomessa mikään ei estä. Siitä vaan kokemaan elämän hyvät kohdat!

Lehmäkala ( . . )

Hei.
Kuka vain voi minun mielestäni tehdä aloitteen.
( maalaisjärjellä tietysti )

15v poika

Ehottomasti! Mä en kyl ymmärrä sitä ajatusta, että pojan pitäs tehä alote. Varsinki jos poika on jotenki ujo tms. nii parempi, että tyttö vaan tekee alotteen eikä jää oottaan et poika uskaltais. Ei siitä kukaan hyödy. En mä muutenkaan nää mitään järkee siinä, että yrittäs nykyajan liberaalissa maailmassa ylläpitää tommosia ikivanhoja traditioita.

itsyalocaljonneboi

Kyllä tytötkin voi tehä sen, ku esim. ite en oikee uskalla tehä nii mun exä melkee aina teki.

Helou :D

Todellakin!

You are beautiful

Mun mielestä ei oo mitään väliä kuka tekee aloiteen. Ehdotomasti. Niinku jos poika voi ni miks ei tyttöki vois? Ei sille mitään lakia ole.

Kynttilä

No mietipäs lesbopareja näin esimerkiksi, kuinka se suhde etenee jos molemmat on hiljaa kun ne on naisia?

Naiset on ihmisiä siinä missä miehetkin. En oikeen ymmärrä miksei muka nainen saa tehdä aloitetta?

Vastaa aiheeseen: Voiko tyttö tehdä aloitteen?
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.