Siirry sisältöön
Minätässävaan

Eli siis huomasin täs pari viikkoo sit et mul on aika iso maha tai semmonen pömppömaha ja aattelin et okei ehkä mä voisin alkaa laihduttaa tai ainaki lopettaa herkkujen syömisen viikolla. Oon siis 14 nii onks ok et laihdutan kun kuitenki syön ihan tosi hyvin ja terveellisesti nii onko tässä nyt mitää vaaraa?

Spageli

En ainakaan omasta kokemuksesta suosittele laihduttamaan vielö tuon ikäisenä

×moi×

En suosittele varsinaisesti laihduttamista, mutta voisit kiinnittää huomiota liikunnan määrään. Ja herkkuja ei kans kannata vetää viikolla ainakaan paljoa, sattumat ei oo nii vakavia.🤗

Spageli

Jatkan tuota edellistä viestiä ku unohin osan, herkkujahan voi vähentää jos haluaa, mutta kunhan se ei mee siihen pisteeseen että et uskalla syödä niitä…mitenköhän selittäidin ton järkevästi

Imhinen

Tuon ikäisenä ei kannata paljoa kehoa tuijotella, se muuttuu itsekseenkin seuraavan parin kolmen vuoden aikana niin rajusti. Laihduttamalla saatat vain aiheuttaa vahinkoa kehityksellesi.

Syö monipuolisesti, riittävästi ja sellaisia ruokia, joista pidät. Nuku paljon ja liiku jollakin tavalla vähintään tunti päivässä. Opettele rakastamaan kehoasi ja heitä se vaaka helvettiin, paino ei kerro yhtään mitään mistään muusta, kuin siitä kuinka suurella voimalla maa vetää sinua puoleensa.

^_^

Oon ite ollu täs samas janas yli vuoden. Ehotan siis et unoha laihtuminen ja keskity siihen mikä tuntuu hyvältä. Syö hyvin ja liiku tavalla joka tuntuu hyvältä. Jos sun tekee mieli makeeta viikolla älä jätä sitä huomiotta. Tasapaino on tärkeintä.

tyyppi

hei, ollaan saman ikäisiä. ei kannata tässä iässä vielä laihduttaa, ite alotin laihduttamisen noin 11v ja voin sanoa että ei kannata. oot täydellinen just niinkuin olet. sun vartalo muuttuu tosi paljon itsekseenkin tässä iässä, joten ei kannata alkaa laihduttaa.

Dreamer✨️🧿💋

No ei herkkujen pois jättämisestä mitään haittaa, mutta muista syödä terveellisesti! Pitää olla salaattia, lihaa yms.

Ja jos oot tyttökehossa ni menkatki saattaa turvottaa mut emt ku mul vast alko ekat menkat

Vastaa aiheeseen: Voiks laihduttaa terveellisesti?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top