Siirry sisältöön
Tartteen apuu

Olen jutellut mesessäs yhden tytön kanssa kaikkea mukavaa(en ole ihastunut häneen). Nyt hän taas oli todella ärsyttävä( en kuvaile miten). Suutuin taas todella pahasti, koska hän suoraan sanottuna ”vittuili minulle”. Hänen pitäisi olla luokan kiltimpiä oppilaita.
Olen ihastunut yhteen hänen ystäväänsä. Elikkäs kysymys kuuluu voinko enää luottaa häneen(tämä kyseinen mesessä olia on tehnyt saman montakertaa), tai voinko tietää onko ihastukseni samanlainen.
Tarvitsisin eniten tyttöjen apua. Elikkä voinko luottaa mese kaveriini uskon kyllä että ihastukseni on erilainen mutta voitte laittaa kommenteja myös hänen suhteen.

Se joka kirjotti.

Oon se joka kirjotti sovittiin tänään, ja hauskaa oli.Ei tarttee kommata.

girL

Toi tyttö meses todennäkösesti haluu vaa leikkii sun kaa… se ei ota mitää tosissaa ja haluu kokeilla sua… voi olla myös et se on ihastunu suhun ja haluu jotai draamaa et huomaisit sen… sun kannattas puhuu vaa suoraa sen tytön kaa johon oot ihastunu. en usko et se on samallainen ku se muija meses, en usko et se leviitää mitää. mä ainaki arvostaisin sitä jos mult tultais kysyy suoraa päin naamaa eikä kaverin kautta. mut alota mielummin sillee et tyylii vaa hymyilet sille… ei sun tarvii heti kertoo et oot ihastunu siihe:)

Vastaa aiheeseen: Voinko enää luottaa kehenkään tyttöön.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top