Siirry sisältöön
exotic butters

mulla on melko hyvät arvosanat kaikissa aineissa, vaikka jotkin kokeet ovatkin menneet vähän huonosti mutta mulla on todella paljon poissaoloja. mulla on 202 poissaolotuntia, ja nyt on vasta marraskuu. kaikkiin on syy, sillä en aina pysty vakavan paniikkihäiriö/masennus-”combon” takia menemään kouluun. ongelma on siinä, että niitä tulee luultavasti vielä lisää, enkä tässä tilanteessa kestä luokalle jäämistä. olen keskustellut luokanvalvojan ja kouluterveydenhoitajan takia, ja heidän mukaan saan olla pois jos olen kipeä tai jos en oikeasti pysty tulemaan kouluun, mutta vaikka olisinkin noista syistä pois, he painostavat kokoajan lähettelemällä viestejä tyyliin ”ei sulla olis varaa olla pois”
mutta kun oon tietänyt tämän asian jo vitosluokasta asti, kun joka vuosi siitä asti on ollut melko samanlainen tilanne. pitäisikö minun muka oikeasti mennä kouluun 40 asteen kuumeessa tai saamaan paniikkikohtaus sen takia että opettajilla olisi kivaa?

Aava

Muuta en osaa vastata ku et mun mielestä paniikkihäiriö on vähän huono syy olla koko päivä pois koulusta, itse saan joka viikko vähän 2x pahimmillaan joka päivä paniikkikohtauksen koulussa mut kyl sinne silti mennä pitää vaik se kauheet onkin.

Vastaa aiheeseen: Voinko jäädä poissaolojen takia luokalle?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top