Siirry sisältöön

Voinko kelvata? (Vastauksia erityisesti tytöiltä)

Poika -99

Eli siis; olen 13 vuotta ja 150 cm. Olen hiukan ylipainoinen, en pahasti. Olen sosiaalinen, ystävällinen, muut huomioiva ym. ym.
Olen alkanut miettiä, voinko kelvata tytöille? Olen saanut käsityksen, että tytöille kelpaa vain extraliikunnallinen poika (liikun itsekin riittävästi), joka on hoikka, vahva, ja sixpackin omistava. Voivatko tytöt sitten kelpuuttaa tällaisia ”normaaleja” tyyppejä? Kaipaisin vastauksia, joten kirjoittakaa niitä.

Outotyttö

Todellakin! Ei sitä kaikilla pojilla tarttee olla mitään suuri lihaksii! Mulle ihmisessä on persoona eniten tärkeä! (Tiedän, että olen vähän myöhässä kirjoittamassa) Muista olla oma itsesi!

Azzie

Tämä pätee sukupuolesta riippumatta moniin, sillä olen myös kuullut vastaavasti tyttöjen sanovan, että pojille tuntuu kelpaavan vain mallien mitoissa olevat kaunottaret, joilla ei ole mitään kauneusvirheitä. Joten, molemmissa tapauksissa, se on vain luuloa. Monit tytöt, sekä pojat, haluavat rinnalleen ihan tavallisen ihmisen, joten uskon, että myös sinä kelpaat juuri sellaisena mitä olet. Ole vain oma itsesi.

kristallisusi 2

Kyllä kelpaat. Yleensä jätkät joilla on ULKOISET lihakset eivät jaksa nostaa edes koria. Itse pidän pojista jotka oikeasti ovat vahvoja.

tsungabaabaa

pystyisin, oon saman ikänen kun sä ja hei, oot mua pidempikin XDD nimenomaan ainakin ite haluisin sellasen aidon tyypin enkä sellasta täydellistä habajäbää, joka välittää tytöissä vaan ulkonäöstä.

NaisenNäkökulma

Hei!
Kyllä sinä kelpaat juuri omana itsenäsi. Nykyisin media ja some antavat vääränlaisen kuvan siitä, miltä ihmisen pitäisi näyttää. Suurimmalla osalla pojista, kuten ei tytöistäkään, ole saatikka tule sellaista vartaloa mitä some antaa ymmärtää. Myös kuvien muokkaus on hyvin yleistä, joten ei kannata ottaa kaikkea tosissaan mitä netin ihmeellisessä maailmassa näkee. Ulkoisella olemuksella ei loppujen lopuksi ole mitään merkitystä, sillä luonne ja sisin ratkaisee. Ja lyhyen kuvauksesi perusteella vaikutat mukavalta tyypiltä.
Älä siis lannistu. Kyllä joku tyttö on sinusta varmasti kiinnostunut, mutta ei uskalla sitä näyttää. Joillakin menee vain kauemmin ennen kuin alkaa ensimmäisen kerran seurustelemaan. Voin myöntää, että itse aloin seurustella ensimmäisen kerran vasta 16-vuotiaana. Ja pohdin hyvin pitkälle samoja asioita kuin sinä nyt, toki tytön näkökulmasta.
Toivottavasti tämä edes hieman tsemppasi mieltäsi. :)

Tyttö…..

Kyllä kelpaisit oot melkein mun ikäinenki. Ite oon myös vähän pyöreämpi ja tuntuu että kaikilla on jotain mua vasta. Ku mietin itteäni nii jos tunnen ihmisen niin oon ihan sosiaalinen mut jos on ihan tuntematon nii oon vähän ujo. Oo oma ittes niin voit saada tyypin joka oikeesti välittää just susta.

Puu

Olen nyt ehkä aika myöhässä, mutta todellakin kelpaisit ainakin minulle. Some on antanut monille vääristyneen kuvan minkälaisia heidän pitäisi olla. Itselleni ei lihaksilla tai muullakaan ulkoisella ole niin väliä, persoona ratkaisee.
Muista vain olla oma itsesi niin varmasti sinua onnistaa. Tsemppiä sulle!

Eräskin puhuja

Kyllä kelpaat. Usko siihen.

Ei lähettäjää.

Kyllä kelpaat jolle kulle usko siihen

ajan kanssa

Kelpaat juuri tuollaisena! Tärkeämpää on olla mukava ja ystävällinen muille kuin omistaa lihakset. Turha ottaa paineita ulkonäöstä, mieluummin panostaa omaan persoonaan ja luonteeseen!

Vastaa aiheeseen: Voinko kelvata? (Vastauksia erityisesti tytöiltä)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top