Siirry sisältöön
Crodetti

Oon 15, tyttö ja omistan adhd:n ja muutamia mielen sairauksia, mun kiinnostuksenkohtet vaihtuu 24/7 ja se on RASITTAVAA.
Okei mut asiaan..

Vaikka joskus saatan rakastaa siivoamista ja sitte inhoan sitä, mä en ikinä oo ollut sellanen ”oikeen työn ihminen” ja kaikki puutarhatyöt, rakentaminen jne… YHH.
Mutta siis mun perhe (kolme henkilöä) on sellasia kaikki. Ne tekee koko ajan jotain ruumiillista työtä. Mä en todellakaan halua mutta samalla mä haluan koska mä en tee niihin verrattuna MITÄÄN.

Mä ja mun tekemät työt ei ikinä riitä ja mä oon vaan kauhee ahne ja mielensäpahoittaja. Mun mieli romahtaa yhdestäkin väärästä sanasta ja musta tuntuu että mun pitäis tehdä (piha)töitä ja auttaa mun perhettä joka päivä jotta ansaitsisin levätä, syödä herkkuja ja nauttia mun vaihtuvista kiinnostuksista.

Mä oon laiska ja kamppailen joka päivä sen kanssa että voinko mä elää näin? Yksikin sana, yksikin silmänräpäys voi olla liikaa ja musta tuntuu että oon epäonnistunut KAIKESSA.

Ja eihän mun perhe mua kuuntele, ihan sama vaikka sanoisin että vihaan itseäni. Ja sitähän mä teen.

Kukaan ei osaa auttaa mua, ei, vaikka oon yrittäny puhuu kaikille jo viiden vuoden ajan. Ne on kyllästyny muhun. Jokainen vitun psykologi kertoo samoja juttuja ja mä en hyödy niistä.


Haluun oman pienen tönötalon, pienen puutarhan ja toimivan talouden, YKSIN. Jotta voisin tehdä asiat niinku mä haluan ja niinku mä jaksan.

Monesti kun oon kirjoittanut tänne niin vastaa vaan joku yksi, yhdellä lauseella, mutta mä rukoilen että tää viesti kuultaisiin.

[osa viestistä poistettu] MULLA ON MOTIVAATIOTA VAAN VIHAAMAAN ITSEÄNI JA MAAILMAA

ade

oon samanlainen, mut 12v (tyttö), perheessä, noh.. iskän puolel, kolme lasta + minä, 2 kissaa. äitipuoli ja iskä. äitin puolella 2 lasta + minä, 2 koiraa ja no isäpuoli ja äiti. Itelläkin aika paha Adhd ja bpd, myös erittäin lievä tourette, MUT ASIAAN!! Mulla on pienestä asti vaihtunu kiinnostuksen kohteet tosi nopeesti, siis ennenku ehin ees alottaa.

Ja vaik yritän keskittyy, nii kaikki menee aina päi v!ttuu, ja en enää jaksa! Äiti haluis luopuu huoltajuudesta, haluun muuttaa iskälle, ja sit viel joku sossu [osa viestistä poistettu] tulee ja joudun melkei laitokseen. koska mun kaveri veti vapee välkäl..

Mut jos on tylsää nii voisin ainaki jutella :D

T ade

Vastaa aiheeseen: Voinko mä elää eri tavalla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top