Siirry sisältöön
12- vuotias tyttö

Hei! Oon tämmönen 13- vuotias tyttö joka miettii, että voiko olla samaan aikaa lesbo ja genderfluid? Olen siis syntynyt tyttönä, mutta välillä en tiedä haluanko olla tyttö. Esim joku päivä haluan olla vain ilman sukupuolta eli sukupuoleton. Samaan aikaan kuitenkin haluan olla tytön kanssa yhdessä (minulla on tyttöystävä). Olen jostain lukenut, että voisin olla samaan aikaan genderfluid ja lesbo, mutta haluaisin vahvistuksen (::

kiitti jos ymmärsit =)

Suonjar🌈

Totta kai sä voit olla, jos sillee haluut ittes määritellä, en mä oo sulle täällä kertomassa, mitä sun pitää olla. Mutta jos mä olisin ei-binääri ja kokisin vetoa vain ja ainoastaan naisiin, kutsuisin itteäni gyneseksuaaliksi. Vähän tyhmä sana sinänsä, mutta saattaa herättää kysymyksiä ja voi myös joutuu selittää viiskyt kertaa, mitä oma identiteetti merkitsee, jos kutsuu itteään lesboksi ja samalla genderfluidiksi. Käytin ny ärsyttävän paljon sanaa itte, toivottavasti ei haitannut :)

Cat_Nip

Juu tottakai voit olla molempia! Ainakin mun mielestä… :D

Villasukka🏳️‍🌈

Totta kai voi!! Lesbo on ei-mies, joka tykkää ei-miehistä

lesbo-girlflux

Hei! Voit ihan hyvin identifioitua sekä lesboksi että genderfluidiksi. Itsehän olen girlflux-lesbo. Seksuaali-identiteettini tajusin 13-vuotiaana ja sukupuoli-identiteetin 16-vuotiaana. Girlflux kuuluu genderfluid-sateenvarjon alle. Lesbolla tarkoitetaan ei-miestä/muuta ei-maskuliinista joka kokee vetoa muihin ei-miehiin/muihin ei-maskuliinisiin sukupuoliin.

:)

Joo voi olla!
Esim sana lesbo= ei mies ja pitää ei miehista <3
oon ite kans genderfluid lesbo (en oo tosin varma oonko genderfluid vai mikä mut vielä luettelen itteni genderfluids)

Vastaa aiheeseen: Voinko olla samaan aikaan lesbo ja genderfluid?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top