Siirry sisältöön
Haluan vaihtaa koulua

Oon 7 luokalla ja haluiaisin vaihtaa koulua, koska mun hyvä kaveru jonka oon tuntenu aina vaihtoi koulua, koska sitä kiusattiin. Mul ei siis oo ku 2 kaverii koulus ja nyt mul on enää 1. Sain tietää et mun kaveri muuttaa nii sit mul ei oo enää yhtään kaverii koulussa ja muutenkin mun vanhasta koulusta olevat ”kiusaa” mua. Nii haluisin vaihtaa koulua, mutta en tiiä uskallanko, koska oon tosi ujo… mua pelottaa vaihtaa mut mun kaveri jonka oon tuntenut aina ois siel koulus mihin vaihtaisin. Ja tää koulu mis oon nyt ahdistaa mua. Voitteko auttaa mua?? Voinko vaihtaa täsätä syystä koulua? Jos vaihtaisin niin se koulu olis ”lähempänä” . Pahoittelen kirjoitusvirheitä.

Juho

Jos vaihdat kesken 7-luokan jäät luokalle jos oikein muistan, mutta kun siirryt 8 luokalle niin kesälomalla vaihtaminen on mahdollista. Kannattaa vaihtaa jos siltä tuntuu. Usko pois uusi koulu tuo uudet kujeet

Rauha

Koulukiusaamisen kohteeksi joutuminen on aiheellinen syy vaihtaa koulua kuten myös ystäväsi teki. Pyydä vanhempiasi ottamaan yhteys koulun rehtoriin ja vaatimaan koulun vaihtoa. Hyvin se menee, kaikki uusi jännittää monia.

Vastaa aiheeseen: Voinko vaihtaa ylä-astetta???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top