Siirry sisältöön
🌼~fluwer~🌼

Moi! Meen nyt suoraan vaa asiaan: Eli mulla on kaveri joka sanoo usein et se ois mielummin ku0llu tai et se [osa tekstistä poistettu]. Sit eilen se näytti sen ranteen. 🙁 Se käy myös psykiatrilla tai mikä se nyt olikaan. Jos teillä on jotain vinkkejä nii plz nyt heti scrollaat tonne alas ja kerrot. NYT. Me ollaan viel alakoulussa, mut en tiiä et jaksaaks se enää kauaa 😟…

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 🌼~fluwer~🌼,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Voinks jotenki auttaa mun kaverii? :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top