Siirry sisältöön
Mirri

Miettikää hetki kumppani, joka olisi sellainen, mitä sinä olet. Hänellä on samanlaiset mielipiteet ja heikkoudet sekä vahvuudet. Hän on kaikkea sitä, mitä sinä olet. Hän puhuu samalla tavalla. Suuttuu samoista asioista. Purkaa vihansa samalla tavalla.

Kun olet kuvitellut henkilön mielessäsi, voisitko kuvitella pitäväsi hänestä? Eli toisinsanoen: Olisitko valmis seurustelemaan itsesi kanssa?

Ite pakko sanoa että en tiedä. Toisaalta pystyisin, toisaalta en. Mielenkiinnosta haluan tietää teidän kantanne asiaan.

Poju

Ihanan mielenkiintoinen kysymys! Tämän avulla tajusin mistä muut ihimiset eivät tykkää minusta ja mistä tykkäävät, joten tajuan paremmin itseni. Vastaus on: En :( parannan itsessäni pari asiaa niin ehkä joo

Mirri

Se on kyllä tosi hassua, miten löytääkin virheitään näin. Mä itsekin ajatellessani tätä ekan kerran, tajusin monta virhettä luonteessani, jotka nyt oon korjannut. Ja pakko sanoo, että onhan niitä ystäviä ja seurustelukumppaneita nyt enemmän tarjolla.

Jonna

Tajusin nyt itsestäni huonoja puolia, joita yritän parantaa. En tiedä voisinko seurustella itseni kanssa. Olen liian ujo, mutta minulla on silti myös liian vahvoja mielipiteitä.

Vastaa aiheeseen: Voisitteko seurustella itsenne kanssa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top