Siirry sisältöön
minä vaa….

Nii voiskohan olla mahollista et mun luokalta yhet 2 poikaa tykkää musta? Toinen niistä istuu mun vieressä juttelee ym. Ja punastuu melkein aina kun sanon sille jotain. Moni luokkani tyttö on joskus tunnustanut mulle tykkäävänsä hänestä, eli on suosittu tyttöjen että kavareidensa keskuudessa. Ja on se ihan hyvän näkönenki mut toisaalta aika roteva mistä puolesta en oikein tykkää. Monet kaverit on sinällään vähän ehkä melkein painostaneetkin lähestymään kyseistä poikaa.

Noh toinen niistä pojista on sitten varmaan luokan suosituin poika, jos tytöiltä kysytään. Hyvä kroppainen, ulkonäkö kohillaan ja tosi ihanat melkein valkoset hiukset (aidot hiukset ei ole ikinä värjännyt hiuksia olen aina ollut samassa päiväkodissa, eskarissa ja koulussa). Tosi usein koulussa kuule puhuttavan että hän olisi tosi söpö ja kaikki tykkää. Kun hän ja sen yksi muu kaveri sitten kerran sai päättää että meneekö jalkapallo joukkueeseen missä minä olen vai toiseen joukkueeseen niin poika halusi ehdottomasti minun kanssa samaan joukkueeseen ja pelissä syötteli minulle, kehui ja samalla käskytti. Kyseinen poika myös tunneilla monesti vilkuilee minuun päin ja aina katsoo silmiin. On myös tosi ujo ja ei kovin paljon juttele ja joskus kun huomaa että katson niin kääntää päänsä pois ja peittää äkkiä poskensa jollain, mutta samalla kuitenkin hakee lisää katsekontaktia. Tunteeni tätä poikaa kohtaan on vähän ristiriitaiset koska samalla tykkään ja en tykkää.

Yksi ongelmani vaaleatukkaista poikaa kohtaan on myös se että se on myös parhaan kaverini ihastus ja olen sanonut hänelle monta kertaa että en tykkää siitä pojasta vaikka oikeasti tykkäänkin, en vain uskalla tunnustaa hänelle sitä koska muuten emme olisi enää kavereita.

Ja sitten vielä kysymysten purkausta:
1.Kumpi pojista voisi olla se oikea?
2.Uskallanko kertoa ystävälleni että pidän hänen kanssa samasta pojasta?
3.Kannattaako aloittaa salasuhdetta ystävän takia nyt, vai odottaakko kun hän ensi vuonna lähtee muualle käymään koulua mutta pysyy kuitenkin samalla paikkakunnalla?
4.Voiko salasuhteesta tulla mitään niin suosittujen poikien kanssa?

joku

Ei kannata alkaa salasuhteseen suosittujen poikien kanssa koska he kertovat kaikille siitä:)

minä

No suositut pojat flirttailee kaikille. Kuvittelet.

Vastaa aiheeseen: Voisko olla mahollista….

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top