Siirry sisältöön
🩵sports&history

Moi!

Haluisin tietää, että tykkäkö yks meidän luokan poika musta. Se aina ruokailussa tuijottaa mua ja mun kaverit uskoo että se tykkää musta.🫥 Sit aina matikantunneilla se kysyy multa apua helpompiinkin tehtäviin. Ja yks päivä se istu luokan etuosassa ja vaan tuijotti mua yritin kattoo muualle että se ei huomais mut se vaan jatko. Muutenkin esim. äikässä aina mä, vaikka sen vieressä on kaks poikaa jolta se vois kysyy. (Istun muuten sillee että meidän välissä on kaks tyyppiä.
Voitteko kertoo ku sit se vaikuttaa niin oudolta.⁉️

Dreamer✨️🧿💋

No todellakin tykkää!!

Kysy siltä! 14v, muija

Mee puhuun sille

Tyttöööööö 13 v

No kyl se nyt vaikuttaa aika vahvasti et tykkäis

gold rose

saattaahan se susta tykätä tai sit on vaa huono sellasissaki tehtävissä jotka on sun mielestä helppoja ja se tietää et sä osaat ne nii se pyytää sulta sen takia apua.

🩵sports&historyt

Kiitos vastauksista!<3

Siili-gurl🦔

Siis toi vaikuttaa niin paljo siltä, että se tykkää susta! Suosittelen, että meet puhuu sille tai laitat viestiä ja jos sulla on sen snäppi (jos sillä ees on) nii laita snäppii. Jos saat tietää, että se tykkää susta nii jos et tykkää siitä nii mee vaik kertoo sille, että ”hei mä en oikeen tykkää susta. Sori.” (toi oli esimerkki) ja jos sä tykkäät siitä nii voit kertoo, että säkin tykkäät siitä.

Hyväö päivän, illan, yön tai aamun jarko.
Byee<3

Vastaa aiheeseen: Voitteko auttaa mua?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top