Siirry sisältöön
Nepzuuz

Moi! Siis mua ärsyttää kun en itse ole hikke mutta mun kaverit on!! Ne saa koko ajan jotai 10 ja 9 sitten ne kehtaa viel valittaa jos saa 9 et se on huono! Kun taas mä saan kokeista joko 5,6,7,8 tai 9 ja oon saanu mun elämän aikana kolme 10. Sitten ne on koko ajan sillee et mä en osaa siin kokeessa mitää ja diipadaapa sit ne saa siit kokeesta sen 10 ja mä saan jonku 6. Sit ne sanoo mulle et toihan on ihan hyvä et PÄÄSIT SENTÄÄ LÄPI ja naurrskelee niiku mitä vittt.

Sit koko meidän luokka ilmeisesti vihaa mua tai jotai. Yhet tytöt koko ajan mulkkaa mua ja puhuu passzzzkaa sit kans mä saan meidän luokan pojilt tappo uhkauksii:( Kaikki haukkuu mua hikeks vaik EN OOO. Oon ihan normaali tyttö mut oon aik hiljanen tunneilla. Mut oon sit kyl esim välkillä aika äänekäs tai niiku nauran tosi paljon ja sekoilen kavereiden kaa:) Mut mua vaan ärsyttää kun kukaan ei tykkää musta ja kaikki sanoo koko ajan hikeks vaik en oo!!

Juu mut ei muuta tsemppii kaikille koulun kanssa:))

[tämä viesti on siirretty ketjusta Vittu miks pitää olla hikke🙊🫵😳 Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle]

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei Nepzuuz,

Kiitos viestistäsi tänne Nuortennettiin! Oli ikävä lukea, kuinka olet joutunut kohtaamaan kiusaamista luokkasi oppilaiden taholta. Kiusaaminen on aina väärin eikä mikään ominaisuus, kouluarvosanat tai piirre ihmisessä anna siihen lupaa tai oikeutusta. Sinulla on oikeus olla niin puhelias, hiljainen, nauravainen ja mitä muuta tahansa kuin siinä hetkessä olet. Toivon, että rohkaistut kertomaan kiusaamisesta ja uhkailusta koulussa oleville aikuisille ja että uskallat jatkossakin olla oma itsesi niin ystäviesi seurassa kuin oppitunneillakin.

Paljon tsemppiä myös sinulle kouluun ja alkavaan kevääseen!

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Mpwidnns

Se riippuu yleensä ihan ihmisestä että mikä on itselle huono ja mulle esim 7,5 on huono mutta monelle se on tosi hyvä arvosana

Vastaa aiheeseen: VS: Vittu miks pitää olla hikke🙊🫵😳

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top