Siirry sisältöön
Limelight

Heips, mahtaako täällä olla yhtäkään Why Don’t We:n fania, haluaisin juttukaveria kyseisen bändin fanikunnasta.
Why Don’t We on aika suosittu amerikkalais-bändi, mutta en millään keskustelupalstoilla ole törmännyt muihin faneihin.
Fanit: kuka on sun lempparijäsen (kaikki on mahtavia, mutta joku on varmasti ylitse muiden?) ja mitkä on sun lempparibiisit ja -albumit?
Ne, joilla ei ole aavistustakaan mistä puhutaan: Why Don’t We on 2016 perustettu Yhdysvaltalainen poikabändi (ikäluokkaa 20) ja johon kuuluu viisi aivan ihanaa ja taitavaa laulajaa (nimet Daniel, Corbyn, Jack, Zach ja Jonah). Suosittelen heidän musiikkiaan lämpimästi kaikille.
Why Don’t We-vihaajat: Miksi vihaat Why Don’t We:tä? Onko siihen joku perusteltu syy? Oletko kuunnellut heidän musiikkiaan vai oletko vain ennakkoluuloinen? Vai mikä on vialla?
Oma lempparijäseneni on Daniel (tarvitseeko edes perusteluita? Mahdottoman taitava niin soitossa kuin laulussakin, ihana ääni, ihana persoonallisuus ja kauniit silmät). Lempparialbumini ovat Only The Beginning ja The Good Times And The Bad Ones. Parhaat biisit ovat (apua, niitä on niin monta!) ainakin: Trust Fund Baby, Fallin’, Taking You, Slow Down, Free, Never Know, Turn It Off, Love Song, Hard ja For You.
Ja vielä yksi kysymys: Omistatko fanitavaraa? Itselläni on neljä julistetta ja olen saamassa jonkun ajan päästä niiden kirjan (paita on seuraavaksi toiveissa mutta sen hankinta on vielä vähän vaiheessa).
Pahoittelut erittäin pitkistä höpinöistä, mutta kuten huomaa, minulla ei ole Why Don’t We-fanikavereita montaa.

multifan

KYLLÄ!!! täällä on yks fani <3

nosiis rakastan niitä kaikkii mut lempijäsen on corbyn :3
lempibiisejä on liikaa mut täs ne ihan lempparit: what am i, grey, slow down, chills, 8 letters, talk, idbitc, fallin’, mad at you, be myself ja lotus inn

ok tosta listasta varmaa selvisi et tykkään vähän enemmän niistä vanhoista biiseistä, eli mun lempialbumi on 8 letters <3

fanitavaraa ei oo :(, mut se johtuu osittain siitä, että se pahin addiktio meni ohi noin vähän vajaa vuos sitten, enkä enää edes käytännössä tarvii mitään vaan nautin niitten musiikista ja niistä ihan ilman fanikamaa :33

btw ootko kattonu popbuzzin molemmat wdw interviewit?? jos et, nii kannattaa todellakin, ne on niiiiin hauskoi lol

ookoo bye 💛💛💛

multifan

btw lisään noihin lempibiiseihin vielä cold in la :)

<3

#freewdw

Vastaa aiheeseen: Why Don’t We-faneja täällä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top