Siirry sisältöön

wlw/gl kirjoitusideaan mielipiteitä ja ehdotuksia

Outo kirjoittelija

Mulla on siis tekeillä jonkinlainen teos/kirjoitus/idk, joka on siis suunnattu nuorille. Se idea on minusta vähän typerä, joten kiinnostaa mitä ajattelette!(Tää selostus saattaa olla vähän sekava niin yrittäkää ymmärtää)

Eli siis on ensiksi tyttö (voi olla myös enby, mutta siis fem kuitenkin), jolla on tylsää. Se tapaa tämmösen toisen tytön (suunnilleen sama selostus kuin edellisellekin), ja niistä tulee todella hyviä kavereita(on mahdollista että ne on jo), ja eräänä päivänä, kun niille tulee ”riitaa” siitä, että kumpi olisi parempi tyttöystävä/kumppani ne keksii haasteen; Ne sopii ns. muka seurustelevansa, vähän platonisromanttisesti, ja keksii ns. kuukauden koeajan, jonka aikana niiden pitää pystyä todistamaan olevansa parempi tyttöystävä(jos on enby niin ihan vaan kumppani), kuin toinen ja sitten tapahtuu jotain(ei ole vielä varmuutta), ja sitten niille tulee haasteita kavereiden ja perheen kanssa, koska sopimukseen kuuluu ettei kerrota kenellekään totuutta. Toinen on ehkä vähän ”vapaampi” kuin toinen ja nolostuttaa toisen aina välillä, he käyvät esim. Feikkitreffeillä jne. Ja siis koko ns. suhde perustuu tähän haasteeseen ja myös siihen, että kumpikin on vähän tympääntynyt siihen, että aina oletetaan olevan heteroita jne. Ja heillä siis on jo lgbtq+ kavereita, mutta ne kaveritkin olettavat heidän olevan heteroita ja tämän takia he siis ylipäätään päättävät olla kaikista upein pari ikinä kaikkialla(…) Ja sitten haasteajan päätyttyä kuka tietää mitä tapahtuu….

Siinä se. o-o Mitä ajatuksia tästä?

Ainellip<3 ❤️🎵🫰😂😝😭

Kuulostaa ihanalta! Lukisin toodellakin. Ja meniskö ne sit yhteen virallisesti tai jotai tykkäisin ainaki ite!

:-)

Hyvä idea

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Kuulostaa oikein hyvältä. Ehkä sitä juttua, et miten ne päätyy kumppaneiksi, vois vähä kehittää. Et se vois tapahtuu vaikka jonkun totuuden ja tehtävän tai et uskalla -pelin lomassa. Ja sitten mul on vielä yks ehdotus jatkoo varten. Entä jos sen sijaan, että ne kliseisesti rakastuu oikeesti, minkä tosta pystyis päättelemään, käviskin niin, että toinen rakastuu feikkikumppaniinsa, mutta toinen löytää ihastuksen muualta, ja sitte vois seurata siitä draamaa. Ideana L-O-I-S-T-A-V-A

Outo Kirjoittelija

Kiitos näistä, varsinkin jatkoehdotuksista! Koko idea oli/on sinänsä vielä hyvin raaka, joten oli kiva kuulla ehdotuksia/mielipiteitä. Ja koko juttu vaati vielä PALJON kehitystä ylipäätään, että sitä voi työstää. Jatkosta en vielä varma(kuka tietää mitä tapahtuu- kohta), mutta Suuri kiitos ajatuksista ja ideoista(varsinkin sitä jatkoa varten-)!

Vastaa aiheeseen: wlw/gl kirjoitusideaan mielipiteitä ja ehdotuksia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top