Siirry sisältöön
–08

oon 8 luokalla (14v poika) ja meillä oli yhteistanssit. eli siis ensin harjotellaan perus valssi ja sit vhä kikapoota ja lopuks valssataan niin että ensin pojat hakee tyttöjä tanssimaan ja sitten tytöt hakee poikia.
muuten tunti meni hyvin eikä mulla ollu ongelmaa tanssia niiden ”huonoimpienkaan” tyttöjen kanssa,
mutta sitten kun tuli tilanne että meidän poikien piti hakea tyttöjä tanssiin, mulla oli selvä suunnitelma kenet haluan eikä ollut muita vaihtoehtoja kuin se.
no sitten kun musiikki alkoi soida joka tarkoitti meille lupaa lähteä hakemaan tyttöä, yksi mun lähimmistä kavereista kiilas mun eteen juoksi sen tytön luo ja kysyi sitä, no mulla oli jo suunnitelma eikä muita vaihtoehtoja joten menin siihen myös, siinä vaiheessa tiesin että toivo on varmaankin menetetty mutta yritin vielä. nyt sille tytölle tuli vissiin aika paha dilemma siitä kumman ottaa joten mun kaveri sen huomattuaan päätti helpottaa tilannetta ja otti vain tämän tytön kädestä kiinni ja lähti tanssimaan hänen kanssaan. pitkään aikaan ei ole tullut tälläistä kolausta itsetuntoon enkä oikein edes tiedä miksi tämän tänne puran mutta voitte kertoa mielipidettä tai omia kokemuksia vastaavasta..

Neliapila

Moi! Tiesikö kaverisi siis että tahdot pyytää kyseistä tyttöä tanssimaan? Jos tiesi niin hänen toimintansa ei laita häntä kovin hyvään valoon, mutta jos hän ei tiennyt, en voi syyttää häntä.

En uskoisi kuitenkaan, että kaverisi loppujen lopuksi tarkoitti pahaa, enkö usko että tytölläkään voi olla mitään pahoja ajatuksia sinua kohtaan :)

Miten muuten kävi, saitko lopulta tanssiparin :D

Vastaa aiheeseen: yhteistanssit ja kolaus itsetuntoon..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top