Siirry sisältöön
ärsyttääääääää…

…on ihastunut minuun. Se on mun mielestä aika ruma ja se on sellanen ”kovis”. Se on samalla luokalla ku mä ja se tuijottaa mua aina. Tiiän että se tykkää musta koska yks mun kavereista sano niin ja oon itekki kuullu ku se poika on jutellu muitten poikien kans. En tykkää siitä ihan yhtään mutta se suunnilleen kuolaa mun perään. Ite oon iskeny silmäni sen parhaaseen kaveriin josta monta muutaki tyttöä tykkää. (seki tykkää musta :D) kammoan sitä päivää ku tai jos se tullee kysymään mua… Miten mun pitäs ööö… Ilmaista että en tykkää siitä ku en oo sellasta tyyppiä joka sanoo kaiken suoraan?

Tarvin apua enkä haluais vaan töksäyttää sille päin naamaa etten tykkää siitä yhtään. Joten jelppikääs tytöt ja pojatki tässä asiassa! Pojat ainaki vois kertoo kestääkö sanoa sille sitä ja tytöt voi kertoa mitä ite tekis. Eli siis nyt mä täälä vaan lörpöttelen, kiitos niille jotka viitsii vastata!

samassa tilanteessa

oon ollut ihan täysin samassa tilanteessa kun sä nyt. Mua tämä kyseinen poika tuli pyytämään hitaisiin. Sanoin että en nyt voi kun olen kavereideni kanssa. No sitten oikea ihasukseni tuli pyytämään ja kaverini pakottivat minut suunnilleen menemään ja minä menin. Sen jälkeen tämä minuun ihastunut mulkoili minua ja lähti bilreistä suunnilleen itkien. Ei olla puhuttu sen jälkeen ollenkaan. MUtta tämä minun ihastukseni on nykyään poikaystäväni. :D draamaa oli silloin onneksi on viimeinen vuosi yläastetta jotta ei tarvitse enää kestää tätä minuuun EDELLEEN ihastunutta poikaa.

minä

Mä sanosin että älä huomaa sitä ollenkaan/kohtele niinku ketä tahansa muutaki ja jos se joskus kysyy sua nii sano että sori mutta oot kiinnostunu yhestä toisesta tms. Ja luulis että se joskus lopettaa sen kuolaamisen ku tajuaa että sua ei kiinosta :) Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Yks poika..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top