Siirry sisältöön

yks tyttöjohon oon ihastunut jeesikää miten kerron sen hänelle

jani 96

elikkä oon ihastunut yhteen tyttöön jonka olen siis tuntenut koko elämäni me tunnetaan toisemme niin hyvin et menkeel voidaan ennustaa mitä sanotaan. olen yrittänyt kertoa kierrellen hänelle että olen ihastunut häneen (tiedän aika varmasti että hänellänyt ole ketään). tavataan harvemmin kuin ennen sillä asumme vähän erossa.(tietoo mulla on numero ,mese,face ja kaikki muut mut en oo ikinä suosinut kauko kertomist mut tapailut sovitaan mesen ja muiden kautta.)

jani 96

jeesikää nyt

POIKA 15

no kerro se hänelle suoraan! tai jos aattelet että suhteenne on niin hyvä niin voisit pussata sitä jonkun tapaamisen päätteeksi! jos et uskalla niin sano sille faces tai meses. kyl se siitä lähtee! :D

Káren-Márjá

jos et ole varma ”saatko” pussata häntä, niin kysy ensin. se voi antaa hänelle mahdollisuuden perääntyä, tai jopa pussata eka sua.

toivottavasti on apua

jani 96

oon niin ujo seukkauksen suhteen kun nähään harvoin niin ei tiiä mitä siin välil tapahtuu ja oon yrittänyt vihjata mut ei onnistu ku en uskalla ainakaan suoraan sanoo sillä sillä on kivan ikäsii siskoi :( niin miten kerron ???????

Nimetön

Kerro vaan rohkeasti. Kertominen pussaamalla on ku suoraan leffasta, en suosittele ku tiiän kokemuksesta miten se tyrmistyttää ja saattaa laukasta ihan väärän reaktion. Eli unoha se. Kerrot vaa rohkeesti esim eka kehumalla sen ulkonäköö. Ei siit voi oikei mitenkään loukkaantua jos toine kertoo kasvotuste ja rehellisesti pitävänsä. Se imartelee, ja pitäis olla täys idiootti et jotenki loukkaantua siitä! Älä odota liikoja jos kerrot, mut muista, et saat iha varmasti paljon ”lisäpisteitä” kertomalla, sillonhan tytön on helpompi kertoo sulle jos tykkää susta jne. Iästäkin riippuu paljolti miten tyttö suhtautuu, mut ei se voi kovin pahasti mennä! :)

Vastaa aiheeseen: yks tyttöjohon oon ihastunut jeesikää miten kerron sen hänelle

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top