Siirry sisältöön
jenni97

tää on vähä outo juttu. vuos sitten yks poika oli ollut ihastunu muhun mutta en ees huomannu sitä ja nyt oon ihastunu siihe!
oisko mahdollista et se vois tykätä must nyt enää. se kyl välil katsoo muhun koulun pihal mut en tiiä….
voisko kukaan tykätä sellasest johon oli ihastunu yhen kerran, onko toinen kerta ees mahdollist? :D olis kiva saada vastauksii!
kiitti etukäteen!!!

Floretti

On minun mielestä mahdollista että ihastuksesi pitää sinusta ja myös se on mahdollista että ihastukset vaihtelevat, mutta sitten päätyy siihen samaan. Ota asia puheeksi vain ihastuksesi kanssa! ♥

Mörkö

Itellä ollu sama tilanne et ku pari on ollu lätkässä muhun ju pitemmän aikaa, sit ei ja sit taas, elikkä eiku yrittämään! (;

Mikset kokeile?

Mun mielestä, kukaan ei voi vastata tohon kysymykseen. Ittelläki oli sellanen tilanne, että ihastuin yhteen tyttöön, myöhemmin kerroin sille tunteistani ja se ei halunnu alkaa seukkaamaan. Pysyttiin kavereina ja yhessä vaiheessa se ihminen ärsytti mua tosi paljon, ja nyt oon taas ihastunu siihen. Mut mun mielestä sun kannatas yrittää lähestyä sitä jollakin tavalla ja tunnustella tarkemmin oisko se mahd. ihastunu suhun. Toivottavasti tästä vastauksesta oli apua!

Jenni97

kiitti vastauksist :)♥

Nimetön

on mahollista, se opn varmasti jo hiipunu että puhalla sammuvaan kekäleeseen vielä kun voit

Vastaa aiheeseen: :)yks uhastus vain

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top