Siirry sisältöön
Yksinäinen

Moi! Eli oon 13.v poika ja mulla ois semmonen ongjelma, että ”kaverit” syrjii. Koulussa ovat iha ok tyyppejä tms. mutta koulun jälkeen jos koittaa löytää seuraa nii ei löydy. Olin kaverin kaa skypessä, joku toinen soitti sitä ulos ja tämä kaveri ei jaksanut. Koitin itse soittaa / kysyä ulos, vastausta ei kuulunut. Useimmiten näin käy. Mikä avuksi? Kiitos jo etukäteen vastauksesta ;)

Nimetön

Mulla on joskus ihan sama fiilis, mutta enää en edes kysy heitä ulos…

Sitä samaa…

Mul o ollu iha samanlaist jo koht 6vuotta… Asun ”nii kaukana” kaikesta, nykyää siihe o jo valitettavasti tottunu ettei oo vapaa-ajal mtn muuta ku facebook ja facebook, missä ei oo ketää kelle oikeesti vois turista ku kaikki o sellasii hyvänpäiväntuttuij tai jtn koulukavereit…

Moi

Mul on sama asia muutin samaan luokkaan takaisin ja ennen samalla luokalla mulla oli paljon kavereita…
Mut nyt kun muutin takas mua syrjitään koulussa mulla on vaa yksinäinen olo ja märisen jossain nurkas hiljaa ja huomaamattomasti mun bff on nyt saman lainen se valehtelee mulle välttelee vähän?
Mua on haukuttu jo huoraksi läskiksi nojoo olen ihan vähän pyöreä mut silti mä en vaan kuulu elään tämmöisestä ja jos muut näkee mun tilan vapis esim olen nolla
Sit ne kysyy ja muka on kiinnostunut? Oon sanonut opelle ja ei ei siis pätkän vertaa sanonu ku ”kannattaa kysyä niitä” no olen kysynyt no vastausta ei tullut.. Perheen kanssakaan tää asia on vaikea sanoa haluaisin puhua terapeutille mut en uskalla sanoa vanhemmille tästä mitään en kenellekkään.. Ja kotona itken ja puhun toivottomana koiralleni et miten saan kamuja
Mikään mulla ei onnistu ei mikään kukaan ei vain halua mun kanssa olla…

tätä on jatkunu 1lk – 5lk asti eli olen nyt 5 luokalla

[Osa viestistä poistettu]

Nuortennetin Ylläpito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin, olit tosi rohkea. Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi ajatuksistasi? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on myös esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? -osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14–20 ja viikonloppuisin klo 17–20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17–20.

Vaikka tuntuu, että elämässä ei juuri nyt valoa meinaa näkyä, niin uskon, että toivoa on. Ethän jää ajatustesi ja huoliesi kanssa yksin, olemme mielellämme tukenasi!

Vastaa aiheeseen: Yksin jättäminen…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top