Siirry sisältöön
Antsa

En halua olla enään yksin. Oon vain mököttäny kotona päivät pitkät ja dataillu. En haluais mennä minnekkään keskustaan tai muualle koska siel näkee niit onnellisia parisuhteita joita en kestä katsoa. Olen katsonut parhaaksi sulkeutua omaan huoneeseen ja sielä tuijotan 4 seinää ja sentään siel ei ole mitään onnellisuutta. Mitä mun pitäisi tehdä?

Nimetön

Moi.

Yksi alakuloisuuden tai masentuneisuuden pahimpia puolia on juuri se, että tekee mieli olla yksin. Muut ihmiset näyttäytyvät taitavampina ja onnellisempina, ja itsessä nähdään vain vikoja ja epäonnistumisia. Se on kuitenkin täysin väärä käsitys – sun ei tarvitse mököttää kotona, ja kuten sanoitkin, et halua olla enää yksin.

Näetkö koulussa, töissä tai harrastuksissa kavereita, tuttuja tai puolituttuja, joiden kanssa voisit olla tai joihin voisit tutustua paremmin? Voit mennä ihan reilusti juttelemaan mukavalle tyypille ja olla oma itsesi. Mulla on kokemusta masentuneisuudesta ja yksinäisyydestä, ja ihmisten tapaaminen on auttanut joka kerta, kun on antanut siihen mahdollisuuden ja yrittänyt itsekin tehdä asialle jotain. Kannattaa rohkeasti palata ihmisten ilmoille. Onnellisia parisuhteita on joillakin muilla – miksei sinullakin vielä yksi päivä? Aivan hyvin voit löytää itsellesi ihanan kumppanin ;)

Tsemppiä ja halaus! =)

Derp

Sanoisin et sun kannattais vaan mennä jonnekin esim saman luokan muitten tyyppien kanssa.

Vastaa aiheeseen: Yksinäinen ja tarviin apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top