Siirry sisältöön
joonas

siis minulla ei oo lainkaan ystävää ja tuntuu kuin kukaan ei välitä minusta ollenkaan ei oo yhtään hyvää ystävää minulla minulla nyt niin surullinen olo

Sartsu – Verkkari

Moikka!

Mee rohkeesti tutustumaan sellaisiin ihmisiin, jotka vaikuttavat sinusta mukavilta! Ja voit mennä myös muihinkin, koska ulkonäkö ja ensivaikutelmat voivat pettää ;)

Jos et löydä ystäviä koulusta, miten olisi joku harrastus tai kerho? Tai onko tuttavaperheessänne jotain kivoja tyyppejä, joihin voisit ottaa yhteyttä että haluaisit tehdä jotain mukavaa yhdessä :)

Onko sinulla sisaruksia? Tai tykkäsiitkö vaikka pelata lautapelejä vanhempiesi kanssa? Perheen kanssa on myös mukavaa viettää aikaa, ja he ainakin satavarmasti välittävät ja pitävät sinusta!

Tsemppiä!
-Sartsu

Nimetön

Moi!

Hei, ihan varmasti joku välittää! :) Tässä maailmassa ei oo ketää ihmistä, josta kukaan ei välittäisi. Ehkä et oo vielä tavannu sellasii ihmisii, joitten kaa sulla olis mukavaa ja kiva olla. Ei kuitenkaan kannata lopettaa yrittämistä, sillä vaikkei se reilulta tunnukkaan, pitää usein ystävien löytämiseen uhrata vähän aikaa ja vaivaa.

Silti uskon, että vielä jonakin päivänä löydät sellasen ihmisen, hyvän ystävän, joka kuuntelee sua, jonka kaa pystyt jakamaan asioita ja tekemään erilaisia juttuja. :)

Ootko miettiny, että mistä voisit löytää uusia kavereita? Usein harrastusten kautta saa ystäviä, joten voisit kokeilla vaikka sitä :) tai sitten meeppä puhumaaan terkkarille tai kuraattorille, niillä on varmasti parempi käsitys siitä, millasessa paikassa asut jne ni ne osaa varmasti auttaa sua! Mut jos sust tuntuu yksinäiseltä, ei kannata jäädä sen asian kanssa yksin!

Eikä ikinä kannata luovuttaa ;) sä oot hyvä just tollasena ku sä oot, joten ei kannata murehtia!
Hyvää kevään odottelua!
Salla-Serena

Nimetön

mulla käy niin sääliksi lukee näitä yksinäisten kirjotuksia , koska itellä on niin paljon kavereita . ja tiiän miltä tuntuu yksin jääminen koska monta vuotta olin kiusattu ja yksin . nykyään iha kokemuksesta automaattisesti menen ottamaan mukaan kaikki jotka näen yksin . koska tiiän kokemuksesta että kaikkein pahinta on yksin jääminen . itekki yksin jääädessäni sairastuin masennukseen . jos tällä sivulla vaa vois ni pyytäisin sun meset tai sähköpostit että voisin koneeen kautta kaveerata sun kaa (= mutta tsemppiä , rohkeasti tutustu vaan uusiin ihmisiin ! esim. nuokkarilta saa helposti uuusia kavereita ! koulussa ota ittee niskasta kiii ja meee joittenki ihmisten luo ja rupee heittää läppää ! (=(=

Vastaa aiheeseen: yksinäinen kaveri

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top