Siirry sisältöön
Nuorin lapsi ((((::::

Hei. Olen siis 13v tyttä ja mulla on kaksi iso siskoa jotka on muo noin 5-6 vuotta vanhempia kummatkin ( ei kaksosia) mun lapsuus oli vähän vaikea koska kun siskoni meni kouluun ja olin itse juuri aloittamassa päivä kodin niin he eivät halunneet leikkiä minun kanssa. joten olin aina yksin ja tein kaiken yksin. kun olin joku 9 yritin olla heidän kanssa mutta ne eivät oikeen halunnu olla mun kanssa. ne aina syytti muo kaikesta mitä ne teki koska se oli helppoa.monta kertaa kun me oltii jossain niin paikassa ja minulla oli minun kaverini mukana he käänsivät kaverini minua vastaan. en enään jutellut niille 11 vuoden ikäisenä koska tajusin että he eivät jaksa olla minun kanssa. se oli vaikeaa koska yksin oleminen ei ole kivaa kun näkee mun siskojen pitävän hauskaa yhdessä. nykyään syytän aina itseäni ja todella minulla on huono itsevarmuus kaikesta. Möys tuntuu siltä että kaikki tapahtumat ovat merkityksömittömiä esim kun pääsin ala asteelta ylä asteelle niin vanhimman siskoni kohalla se oli iso juttu mutta kun minä pääsin se ei ollut. ja koska serkkuni ovat saman ikäisiä kuin siskoni niin monesti he tekivät asioita yhdessä ja jouduin olemaan yksin tai vamhempien kanssa. mutta silloin kuin he olivat minnun kanssa he vain kiusasivat. sorry ku tuli pitkä teksi. ja kaikista eniten häiritsee se että kaikilla on tälläinen kuva että nourin lapsi on vanhempien lempi lapsi ja että sitä lellitää ja se arsyttää.

<3

Voi kultaseni itsellänikin on sisarusteni kanssa huonot välit. Mielestäni sinun pitäisi puhua tästä vanhempiesi tai jonkun muun luotettavan aikuisen kanssa. Enempää en voi auttaa. Koita pärjäillä<3

Joku…

Toi on tosi ikävää,mutta kun he eivät olleet sinun kanssasi voit sinä olla heidän kanssa silti ja yrittää saada suhteenne toimimaan ja kertoa miltä sinusta on tuntunut monta vuotta. He varmasti ymmärtävät ja ovat tukenasi. Toivottavasti pärjäät :)

Vastaa aiheeseen: Yksinäinen olo sisarusten takia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top