Siirry sisältöön
14v

Hei!
Mulla on kavereita, mutta he ovat enemmän ”koulukavereita”. Oli muitakin ketä kesällä näin. Emme kauheasti näe enää, sillä minä en jaksa kutsua ketään mihinkään enää, jos he eivät kutsu minua. Muutenkin oon ollu aika uupunut lähiaikoina. En oo muuten heidän kans tekemisissä kauheasti että jos välit menee nii sit menee.
Mitä ootte mieltä? Pitäiskö mun silti kutsua heitä vielä johonkin/mihin?

KahvinHEITTÄJÄ

Voin samaistua ja pohdin kuules ihan samaa asiaa, tai no mulla on vaan jotain tosi kaukaisia koulukavereita tai no ”kavereita” eli mulla ei oo yhen yhtäkään ystävää.

tuleva muusikko

aaaaaahh!! en tykkää et kukaan on yksinäinen. annan ihan vinkkinä sulle ”14v” et kerran sulla on koulukavereita ja oot kuiteski niitten kanssa ollut niin yritä kysyä niitä. ja tän neuvon annan sen vuoks et mä menetin kaikki mun kaverit paitsi yksi jäi ja senkin menettäminen tulee varmasti olemaan lähellä. ja kysy niitä ihan mihin vaan sä itse haluat tai voit esim. kysyy et ”hei! aattelin et haluaisitko joku päivä hengata/olla mun kanssa? ja mitä haluisit tehä, ite en oo mitään keksiny. aattelin et ois iha kiva hengata” jotain tällästä mut sanat saat tähän valita ite et miten kysyt.
ja KahvinHEITTÄJÄ 🤨 annan saman neuvon iha sinulleki. mietin tässä vaa et tarkottiko tuo viesti et sulla on kavereita mutta ei yhtään niin läheistä kaverii et niitä vois kutsuu ystäväks. ja kannattaa kysyy et voitko tulla pelaa, tai voitko tulla vaan tänne puistoo mun kaa niin puhutaa niitä näitä et ei tarvii välttis olla mitää specialii.
toivotaa nyt et kenenkään ei tarvis olla yksin🙂💖

Vastaa aiheeseen: Yksinäisyys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top