Siirry sisältöön
muumi1

Onko täällä muita jotka kokevat itsensä yksinäiseksi? Jos olette joskus olleet yksinäisiä,miten ja mistä saitte ystäviä? Mulla ei oo ketään kavereita ja tarvitsisin apua mistä kavereita saisi

PomPom

Mä olin, ja olen nytkin yksinäinen elämäntilanteen ja kaverien vähyyden ja ongelmien takia, joten et ole ainoa :(
Voin kuitenkin sanoa että yksinäisyys ei koskaan kestä koko elämää, se on vaan pieni hetki ja jos niitä kavereita oikeasti haluaa niin kyllä niitä sitten saakin!

Kavereita saa harrastuksista, koulusta, netistäkin mutta pitää muistaa olla vähän varovainen ja vaikka jostain paikoista missä ihmisiä kerääntyy (nuorisokerhot, muut kerhotilat jne), niin sieltä voi löytyä kavereita!

Tsemppiä sulle ja hali! Ja kyllä niitä kavereita löytyy! :)

Muumi2

Juu voin sanoa että ittelläki on yksinäine olo täl hetkel ja en oikee tiiä mitä tehä mutta muaki joskus auttaa ku kuulee että on muitaki yksinäisempii ihmisii se auttaa jaksamaa ja myös löytämää uusii kavereit ja nii mul on vhä sellane tilanne et vaihan kouluu nii ja muutaki vaikket olis vaihtamas kiuluu nii kesä tulee ja sillo voi osallistuu kaikille leireille tai muutenki nähä muit ihmisii ku koululaisii kosk mua ne vasta masentaaki mutta nii eli paljon tsemppiä ja iso hali kyl sä niitä kavereita löydät ;)

Hemppa11v

No joo, mäki oon yksinäinen mut koulussa mul on kavereita mut leikin niittenkaa yleensä koulun jälkee mut jos kaverit asuu kauempaa nii sit voisit mennä esim, leikkipuistoon ja jos näät siel jonkun voit tutustuu siihen ja kyllä pienemmästäkin kaverista voi saada kamun ja yleensä jos mä oon yksinäinen niin mä meen moviestarplanettii ja sit juttelen niitten muittenkaa siel kuluu aika. Tai sitten leikin kanini kans jotain, leikin lego friendseil tai meen ulos tekee mettää majan. Toivottavasti sait ehdotuksii.

Vesikukka

Mä en oo ikinä tajunnu sitä et kun samassa koulussa on vaikka 2 yksinäistä, miks ne ei voi ystävystyä?

Kokenut

Koska se ei mene niin, yksinäiset yrittää saada sosiaallisii kavereit siinä toivossa että sais enemmä kavereita…

Nimetön

Minäkin olen. Aloitan kesän jälkeen seiskaluokan ja ei ole enää kavereita. Eli olen yksin, mutta kyllähän me pärjätään! :)

Vastaa aiheeseen: Yksinäisyys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top